maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 54> |
Korisnik | ||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
|||
Ja se nebih naljutila kad bi taj meni predivan sat zalutao do mene,baš mi te boje odgovaraju majstorice urarice.
|
||||
![]() |
||||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|||
Baš si me nasmijala s onom kućom u kojoj će se ovaj sat koji je ovako dosta uočljiv, izgubit
A kakva li je to kuća?! ![]() Trebalo bi to poslikat malo! Meni su svi tvoji satovi koje si do sada napravila u onom nekom svom stilu, bili savršeni-kao i svi tvoji radovi. Masline obožavam kao motive, a tebe ne zovu uzalud kraljicom maslina. I ovaj koji ti smatraš kičastim, a ja ne volim kad mi neki moj rad izgleda kičasto, ni tuđi naravno... ipak se ovo nikako ne može smatrati kičastim, bar za moj ukus, jer si to složila-ovaj zeleni "okvir" koji ide uz masline, majstorske vitice rađene mirnom rukom. Savršeno kao i sve do sada! ![]() |
||||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||||
![]() |
||||
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
|||
Tako je savršeno napravljen, do najsitnijeg detalja..
![]() |
||||
![]() |
||||
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
|||
sat je san snova i ja bih voljela imati jedan takav
![]() |
||||
![]() |
||||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|||
e draga upravo sam kupila tu salvetu......predivna je
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|||
čuj ja bi vrlo rado da se izgubi u mojoj kući
ovo je raskoš
![]() |
||||
![]() |
||||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|||
Kako majstorski.
|
||||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||||
![]() |
||||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|||
ah majstorice,ljubomorna sam.
![]() |
||||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||||
![]() |
||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|||
Ovaj je morao biti malo drukčiji,sebi ga ne bih stavila na zid ali čovjek kojem je namjenjen voli malo raskoš i malo kič...obožava stare dvorce i želja mu je živiti u dvorcu,kuća mu inače izgleda ko kučica od Ivice i Marice,ovaj sat će se u toj "živopisnosti" izgubiti...
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|||
...da se nadovežem na tvoju misao s kojom si predstavila ovaj posljednji neodoljivi sat... meni se u svakom tvom radu nazire more, kroz svaki listak ili plod masline utkan tvojom rukom na raznorazne predmete ja osjećam one osebujne, opojne mirise Jadrana, nedostaje samo cvrkut cvrčaka, lagani maestral predvečer i pokoja slana kapljica... dodavanjem i drugog mediteranskog simbola, i s malim mistom u središnjem dijelu upotpunila si tu sliku gotovo do potpunog realiteta.... divim se i duboko poštujem tvoj umjetnički izričaj i nažalost drugog smajlića kojim bi to potkrijepila nemam, zato i ovaj puta duboki naklon majstorice
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||||
![]() |
||||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|||
ti sa maslinama stvarno ne možeš pogriješiti!
|
||||
ANĐELKA
|
||||
![]() |
||||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|||
još jedan predivan sat. guštam gledajući ga
![]() |
||||
![]() |
||||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|||
ovo je jednostavno nevjerovatno dobro!!! Ma , maslino, kako misliš da razmazuješ 2k prstima, aj molim te navedi postupak.
Ne želim nikog favorizirati, svi radovi su lipi i s uloženog max.truda, al, maslino tvoji radovi i radovi naše nataše se pripoznaju iz aviona po savršenosti. Jednostavno ste nedostižne! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|||
Ja ti se divim s koliko ljubavi si radila ove satove.
|
||||
![]() |
||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||
maslina,svaka čast jer ovi satovi su fantastični! ne samo ovaj već svi satovi u galeriji
|
||||
![]() |
||||
|||
file,2k razmazujem prstima a pukotine punim različitim bojama starih ili novokupljenih jeftinih sjenila za oči
hvala curke
![]() |
||||
![]() |
||||
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
|||
za mene su tvoji radovi čista čarolija
![]() ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |