Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
Malo su mi sličke prevelike a i nakon x sam skužila kako sve staviti u jedan post
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
bila si vrijedna....i puno lijepih stvari napravila....meni je najljepša ona okrugla kutija sa svijećom
![]() |
|
![]() |
|
Eto tebe do mene, jako mi je drago.
Ne to je jedna metalna kutija od simpa sata, recimo veličine velike Nivea kreme, a salveta je stara ha valjda 15 godina i više. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasna kutijica,super si ju sredila....ma ja imam takvu od mentol bombona pa sam mislila......jedva čekam da prođe Božić da se opet igram s bojama i salvetena
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Dorina sad su mi opet suze na oči navrle jer sam se sjetila mojih salveta koje sam skupljala kao klinka i onda kasnije tri kutije salveta dala jednoj manjoj klinki (koja već odavno nije klinka). tko zna gdje su završile a tvoja kutijica sa starom salvetom je prekrasna...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jako lijepe kutije i jako dobro iskombiniran motiv
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Curke thanks
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dorina, konačno i tvoji radovi!!!! Sve lijepo, ali moram izdvojiti kutijice , super su.
![]() |
|
![]() |
|
hi hi ove kutijice su doživjele make over i ovo im je zadnja izvedba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pusa za cure i za njihovu vrijednu mamu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super su ti ispale posudice.
Kaj držiš u njima? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |