Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 151> |
Korisnik | |
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temzice moja,sad mi se obraščići rumene!
![]() Nemoj mi zahvaljivati,draga! Užitak je pokloniti biljčice nekome tko ih toliko voli i tako puno zna o njima! A životinjice...sretne male njuškice koje se oblizuju...neprocjenjivo! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bugica draga , obzrom da je tvoje pismo moralo najprije na put oko svijeta (po stembilju
se vidi da je poslano 02.09.2014) , danas je stiglo i do mene ! Hvala ti od ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
BUGICE pisamce stiglo,hvala ti
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Miskice draga,nema na čemu!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Još uvijek su ljepotani, a i rekli su mi da vole da ih ima i tu i tam.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lucy draga pa ja se pitam kako sada izgledaju tvoji ljepotani ? Pa radi mene si ih osakatila ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Draga Miska, danas je stiglo sjeme. Lijepo će se crvenjeti u mom vrtu sljedeće godine. Puno hvala.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nema na čemu, draga moja!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anabistrica i Carol i vama od srca hvala za prekrasni sortiment biljaka ! ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
milice hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I drugi put!
![]() |
|
![]() |
|
Nema na čemu i drugi put, bitno da je stiglo!
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bugice,hvala!
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Predraga moja Mirandice, nema riječi kojima bih ti mogla dovoljno zahvaliti za prekrasne biljčice koje si mi poslala....ispunila si mi mnogo želja!!!!Od najmanje bebačice, pa sve do najveće, pršte od ljepote i velike ljubavi kojom si ih uzgojila!!!I na kraju moje životinjice ti mnogo zahvaljuju, pošto ne mogu riječima, svojim zadovoljnim pogledićima i mljackanjem, na slatkim darovima!!!Još jednom ti se beskrajno zahvaljujem!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mikica.dm, paketić je stigao! Hvala!
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
OVCICE paket je stigao!hvala ti puno <3
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |