Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 63> |
Korisnik | |
kikins ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rad je predobar!!!! svaka cast! meni nikako ne ide taj 2K
![]() |
|
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti Belina od
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga,
zaista imaš zlatne ruke... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
S uljanom bojom je pjesma popunjavanje ,barem meni.Kako ti je dobra ova slika,savršena je,odmah poželim brzo ići nešto naparaviti.
![]() ![]() ![]() Podloga je pittorico ili? |
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
prekrasna slika Jani
![]() ...aaah ja ću se još pomučiti dok dođem do takvih radova . |
|
happy ...happy ... :))
|
|
![]() |
|
Maris - podloga je pittorico i rižin papir, kombinacija...prvo sam stavila zeleni papir, pa slakove i onda se još malo poigrala sjenčanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
ovo je prekrasnooooo
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Super kombinacija,svaka čast. ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Otkad me nema ti si postala prava majstorica,svaka čast Jani.... jako mi se sviđa tvoj 2k
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valisa, Maris, Tanja, Tara, Suza, Klara, Belina - hvala vam curke
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
haha, još jedna (potencijalna) ovisnica o 2k...
![]() ![]() zbilja je zarazan... meni je 2k bio otkriće i otad sve kaj radim - ma mora biti barem na nekom dijelu... ![]() premda sam uspjela savladati jedino Stamperiin medium... s ostalima nikako da dobijem ono što želim... oduševljavaju me te tvoje pukotine... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Klara - ako ti se tako sviđaju pukotine, slijedeći puta kupi onda ovaj s kojim sam ja radila. Mislim da je on i jeftiniji od Stamperije, a čak mislim da ga ima više - za tih 89 kn se dobije po 100 ml 1. i 2. faze.
Zaista je zarazno, kao uostalom i sve u decoupage-u... ne znam kako one cure koje rade stižu i ovim se baviti....ja sam doma i sve sam drugo stavila u drugi plan...
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Fantasticni su radovi... Mozes mi reci gdje si narucila ovaj 2k i ja bi probala.. i s cime molim te zaljepis tu trakicu da se ne vidi trag ljepljenja..
![]() |
|
![]() |
|
Maslačak, hvala ti - 2k je kupljen u NB hobby dućanu,a ljepilo u Lumosu. Bilo je dosta skupo (cca 45-50 kn) ali sam ga ja kupila kada je bio popust 20% pa mi na kraju nije ispalo tako strašno. U konačnici se pokazalo jako dobro jer zaista ne ostavlja nikakav trag. Curke su meni savjetovale i UHU kraft-kleber (mislim da se tako piše, ne znam njemački..), čini mi se da je on jeftiniji a navodno isto ne ostavlja tragove.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jani,svaka čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala, Rose - počašćena sam tvojim pohvalama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |