Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilo bi to lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nadam se da će i naša riječka ekipa sudjelovati u toj akciji a i posjetiti etno kuću i smotru folklora
![]() Pozdrav Stipi ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro nam došao Stipo! Nadam se da ću se moći pridružiti akciji uređenja okoliša vaših lijepih objekata pa iskoristiti priliku da vidim popriličnu etno zbirku. Posebno mi je ormar zapel za oko.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
etno ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2014 Lokacija: n.čiče Status: Offline Bodovi: 9 |
Samo nastupi folklorno društva se neće odvijati uz etno kuću nego 25 metara dalje na prekrasnoj pozornici. Zasađeno cvijeće i uređeni vrt služit će samo za razgledavanje i fotografiranje. I naravno DIVLJENJE.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Pratim pomno, no ne javim se svaki put... Jako lijepo, a kako će tek biti...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Tu se več vidi spoj starine i moderne gradnje ![]() ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
etno ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2014 Lokacija: n.čiče Status: Offline Bodovi: 9 |
ma bude snijeg brzo otišao, a i nismo u stisci sa vremenom.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ajme snijega...a vjerovala sam kako će se moći nastaviti s pripremom terena
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Snalazim se lagano na forumu, a prilog ma ja sam skroman što se da da.
|
|
![]() |
|
Polako se snalazim na forumu, a svakako bi volio da navratite kad bude sama akcija. A prilog, ma moja je vrlina skromna, pa što se da da.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobrodošlica Stipi i ovoj ideji :)
kućica je preslatka, obožavam ovakve izlete u prošlost :)
ma sigurno će se naći i kod mene prilog za tradicijski vrt, a nadam se da ću moć i sudjelovati i u uređenju :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Riječka je ekipa uvijek dobrodošla svuda pa naravno i ovdje ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
...Stipo, drago mi je da si se logirao ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...draga aralija, ne zaslužujem nikakve čestitke, slučajno sam eto ja predstavila ovu ideju, ispalo je da sam najbliže terenu a poduhvat će biti zajednički, forumaški...zahvaljujem na tvojoj podršci i vjerujem da će neki dalmatisnki cvitić naći časno mjesto u budućem vrtu ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...draga Natalija, nisam ni mislila da se Zadar neće priključiti ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...baš si draga bugica ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...draga Barbie, a možda i za nastup tvoje folklorne skupine ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Poštovani,
Ne krijem zadovoljstvo vašom voljom i željom da nam pomognete u uređenju i sadnji cvijeća uz predivnu drvenu kuću u N.Čiču. Uz vašu pomoć mislim da će to sve skupa izgledati predivno. Ja kao domaćin mogu samo obećati da ću osobno za vas spremati po vašoj volji (kotlovinu, gulaš ili nešto ispod peke).Jedva čekam početak aktivnosti. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
super, baš mi se sviđa ideja, volim tradiciju i cijenim trud da je se očuva i održi
tu će biti posla, ali onog najljepšeg jedva čekam da vidim kako će to jednom izgledati nije nemoguće da dođem pomoći, ali je jako teško moguće da sudjelujem, malo ste mi predaleko, ali... sigurno će se naći kakav pakujac ili slično za vrt ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |