Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad se male ruke slože...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kad se male ruke slože...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 15:34
bilo bi to lijepoClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 09:32
Nadam se da će i naša riječka ekipa sudjelovati u toj akciji a i posjetiti etno kuću i smotru folklora Big smile
Pozdrav Stipi smile113
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 22:44
Dobro nam došao Stipo! Nadam se da ću se moći pridružiti akciji uređenja okoliša vaših lijepih objekata pa iskoristiti priliku da vidim popriličnu etno zbirku. Posebno mi je ormar zapel za oko.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
etno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje etno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 15:47
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Prvo pozdrav Stipi i dobrodošlica u cvjetno društvo, a pogotovo sa ovako lijepom idejom. Etno kuća mi jako lijepo izgleda i mislim da okolo ima dosta prostora za svašta urediti i uraditi. Prvo pitanjce... nastupi folklornih skupina će biti pored etno kuće ili na nekom drugom prostoru? Jer ako su nastupi ovdje onda treba puno više "praznog" prostora ostaviti.Međutim ako je na Alojzijevo "samo" otvorenje etno kuče i predviđena za druženja folklornog društva i gostiju, te razgledavanje onda se da srediti ko bombonček

Samo nastupi folklorno društva se neće odvijati uz etno kuću nego 25 metara dalje na prekrasnoj pozornici. Zasađeno cvijeće i uređeni vrt služit će samo za razgledavanje i fotografiranje. I naravno DIVLJENJE.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 15:00
Pratim pomno, no ne javim se svaki put... Jako lijepo, a kako će tek biti...WinkClap 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 12:53
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Na ovom krasnom velikom posjedu ima puno malih postaja predviđenih za odmor i opuštanje za vrijeme velikih radova kao što je ovaj dugačak improvizirani stol s krovom u slučaju bilo kakvih padalina:

ovo je tajanstvena "Muška soba", možete samo zamisliti kaj je unutra:

Tu se več vidi spoj starine i moderne gradnje , kao ova pečenjara, ja bi si ju najradije preselila u svoje dvorište , a tu bi postavila starinsku krušnu peć( ako to još netko zna napraviti) i nadstrešnica pored pečenjare. Da li je iza pečenjare nekakvo popločenje? Možda prostor za nastupe što sam napisala u prethodnom postu?
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 12:34
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Na kraju još samo nekoliko riječi o KUD-u N.Čiče koje je osnovano tek 2005.godine. Društvo ima oko stotinjak članova od djece predškolske dobi do studenata. Pjevači, plesači, tamburaši i gajdaši, da dobro ste pročitali, gajdaši svojim nastupima već godinama oduševljavaju kako domaću tako i stranu publiku. Bezbroj domaćih nastupa nadopunjava se gostovanjima u inozemstvu Makedoniji, Turskoj, Cipru...Sve ove sjajne aktivnosti ovog mladog Društva daju veliki doprinos razvoju kulture i čuvanju kulturnih tradicija i hrvatske baštine.
Očuvanje plesova, pjesama, starih običaja te nošnji i instrumenata svih hrvatskih krajeva temeljna je zadaća ovih vrijednih i talentiranih mladih ljudi.
Otvorenje Etno kuće predviđeno je za vrijeme manifestacije "Ivanje u Novom Čiču" koja će se održati 21.lipnja 2014.godine a u sklopu obilježavanja dana župe sv.Ivan Krstitelj. Na toj manifestaciji svake godine nastupa više od deset kulturno umjetničkih društva iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.
Prvo pozdrav Stipi i dobrodošlica u cvjetno društvo, a pogotovo sa ovako lijepom idejom. Etno kuća mi jako lijepo izgleda i mislim da okolo ima dosta prostora za svašta urediti i uraditi. Prvo pitanjce... nastupi folklornih skupina će biti pored etno kuće ili na nekom drugom prostoru? Jer ako su nastupi ovdje onda treba puno više "praznog" prostora ostaviti.Međutim ako je na Alojzijevo "samo" otvorenje etno kuče i predviđena za druženja folklornog društva i gostiju, te razgledavanje onda se da srediti ko bombonček
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
etno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje etno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 11:10
ma bude snijeg brzo otišao, a i nismo u stisci sa vremenom.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2014 u 11:04
...ajme snijega...a vjerovala sam kako će se moći nastaviti s pripremom terenaWink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
etno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje etno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 12:32
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

dobrodošlica Stipi i ovoj ideji :)
kućica je preslatka, obožavam ovakve izlete u prošlost :)
ma sigurno će se naći i kod mene prilog za tradicijski vrt, a nadam se da ću moć i sudjelovati i u uređenju :)

Snalazim se lagano na forumu, a prilog ma ja sam skroman što se da da.
Na vrh
etno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje etno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 12:31
Polako se snalazim na forumu, a svakako bi volio da navratite kad bude sama akcija. A prilog, ma moja je vrlina skromna, pa što se da da.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 23:12
dobrodošlica Stipi i ovoj ideji :)
kućica je preslatka, obožavam ovakve izlete u prošlost :)
ma sigurno će se naći i kod mene prilog za tradicijski vrt, a nadam se da ću moć i sudjelovati i u uređenju :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:29
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

jako, jako lijepo i pohvalno....... odlična destinacija za jedan izlet ekipe 051

...Riječka je ekipa uvijek dobrodošla svuda pa naravno i ovdjeSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:26
Originalno poslano od člana etno etno napisao:

Poštovani,
Ne krijem zadovoljstvo vašom voljom i željom da nam pomognete u uređenju i sadnji cvijeća uz predivnu drvenu kuću u N.Čiču. Uz vašu pomoć mislim da će to sve skupa izgledati predivno. Ja kao domaćin mogu samo obećati da ću osobno za vas spremati po vašoj volji (kotlovinu, gulaš ili nešto ispod peke).Jedva čekam početak aktivnosti.

...Stipo, drago mi je da si se logiraoSmile...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:24
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Koliko ljepote u ovoj starini,draga sara iskrene čestitke na ovom poduhvatu, ako nešto iz Dalmacije može usjevat slobodno kaži a ja ču se potrudit to i pnonaći

...draga aralija, ne zaslužujem nikakve čestitke, slučajno sam eto ja predstavila ovu ideju, ispalo je da sam najbliže terenu a poduhvat će biti zajednički, forumaški...zahvaljujem na tvojoj podršci i vjerujem da će neki dalmatisnki cvitić naći časno mjesto u budućem vrtuLOL...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:20
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

super, baš mi se sviđa ideja, volim tradiciju i cijenim trud da je se očuva i održi
tu će  biti posla, ali onog najljepšeg
jedva čekam da vidim kako će to jednom izgledati

nije nemoguće da dođem pomoći, ali je jako teško moguće da sudjelujem, malo ste mi predaleko, ali... sigurno će se naći kakav pakujac ili slično za vrt Wink

...draga Natalija, nisam ni mislila da se Zadar neće priključiti LOL...dobro znam koliko cijeniš hrvatsku kulturnu baštinu!

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:18
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Saro, upravo sam zapelcala neke od biljčica, točnije grmića koje imam, a koji su izdržljivi. I, evo ih na tavanu, čekaju puštanje korijenja i odlazak u Novo Čiče Thumbs Up. Pozdrav tebi, našoj marljivici!

...baš si draga bugicaSmile...nadam se da ćeš nam se pridružitiSmile...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:16
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

jako, jako lijepo i pohvalno....... odlična destinacija za jedan izlet ekipe 051

...draga Barbie, a možda i za nastup tvoje folklorne skupineWink...bilo bi lijepo da se Istrijani pridruže proslavi Ivanja u N.ČičuSmile...

zagreb
Na vrh
etno View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje etno Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:13
Poštovani, 
Ne krijem zadovoljstvo vašom voljom i željom da nam pomognete u uređenju i sadnji cvijeća uz predivnu drvenu kuću u N.Čiču. Uz vašu pomoć mislim da će to sve skupa izgledati predivno. Ja kao domaćin mogu samo obećati da ću osobno za vas spremati po vašoj volji (kotlovinu, gulaš ili nešto ispod peke).Jedva čekam početak aktivnosti.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 15:29
super, baš mi se sviđa ideja, volim tradiciju i cijenim trud da je se očuva i održi
tu će  biti posla, ali onog najljepšeg
jedva čekam da vidim kako će to jednom izgledati

nije nemoguće da dođem pomoći, ali je jako teško moguće da sudjelujem, malo ste mi predaleko, ali... sigurno će se naći kakav pakujac ili slično za vrt Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.