Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 41> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Tako lijepo, tako prirodno!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno Carol,kao i svaki put uživam u tvom cvijeću,boje su divne.Ni ja nisam sigurna što je ono ljubičasto.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lantana, Camellia, ovo gore su cvjetici Scile.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Draga Carol, pokazuješ nam da sebe maksimalno daješ u svoj vrt, a mi se tvojoj ljepoti svaki puta iznova radujemo |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hvala ti Lorica, vrt mi je, pored mojih unuka, veliko zadovoljstvo.
![]() |
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja u ove sitne sate šetkam i uživam,zaista krasno je svratit u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
razgledavam tvoj dio brijega.. između Scile i Haribde
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Carol....vidi se da si osoba sa stilom...naćin sadnje, i razvrstavanja cvijeća po bojama... jednom riječi rećeno divno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako i uvijek - krasno
|
|
![]() |
|
Magnolia, cvijetićljubac, moon
![]() |
|
|
![]() |
|
sarajka, drago mi je da setkas po vrtu, tu na srecu nema snijega kao kod tebe, ali je zato poprilicno hladno
![]() |
|
|
![]() |
|
Mari
![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga carol, moram sramno priznati da sam prvi put kod tebe i to nakon gledanja slika sa okupljanja kod vas
vrt i biljke su prelijepi, a slike odlične nadam se da ću stići češće te posjetiti |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz toliko lijepog i ja bih izdvojila Scile, pogotovo jer tu raskoš vidim prvi put!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutros sam baš klincima i mužu pokazivala gdje sam ja to uživala, predivno je draga carol , prava oaza.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ostrugica ti je prekrasna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Rosa, hvala ti. Ostrugica se jako rasijava okolo, svuda ima njenih malih biljcica.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |