Kaktusi Janka Čordaša |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Užitak je gledati ovoliko lijepih i rascvjetanih kaktusa na jednom mjestu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobrodošli barba Janko...Bog vas blagoslovio...pogotovo za rečenicu iznad-držat ću se toga! Majko mila koja lipota...Uživajte u svakom cvitiću koji se otvori...Zaslužili ste!!! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da sad puno više kaktusa cvate nego kad sa ja bila tamo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pa vi dva ste sve poslikali, ma baš lijepo, prekrasne su slike ! Gospon Čordaš, uživajte !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
sve je prekrasno ali kaktusi su najljepši
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Znam nema veze s kaktusima i pitam se zašto nisam sve poslikala.
Koliko truda, rada...Ajme... naklon do poda... Svaka Vama čast! Dvoje ljudi za primjer ![]() ![]() Petnaestak ili više raznih ruža u nizu između raznovrsnih voćki, bašta puna povrća, uredno okopano, povezano.... Sve to na posjedu iza staklenika s milijunitristopedesetiosam kaktusa ![]() ![]() Ljiljani me oborili s nogu...nakon što sve vidjela ostala bez teksta i fotkala više nisam.... |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Epiphyllum
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Evo i nas iz Slavonije, čak nas niti vrućina nije omela uživati u staklenicima poštovanog deda Janka.
Svaki put je to jednako veličanstveno iskustvo. Vidjeti toliko kaktusa, naučiti nešto novo, korisno. Hvala Vam dragi naš deda Janko! Vidimo se opet skoro ![]() Raduje nas podijeliti koju fotografiju gomile prekrasnih kaktusa, uživajte :) |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dobro nam dosli gospodine janko i dugo se s nama druzili,veselim se vasim slikicama i savjetima ....
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikice,hvala na slikama,zavidim ti što možeš često uživati u ovom bogatstvu!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Barba Janko,želim vam puno zdravlja i hvala za ove lijepe kaktuse da svi možemo uživati u njima barem preko slika
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
danas sam opet bila tamo, ovaj puta sa bračnim parom, nama ppoznatim kao Klimatis, evo malo slika:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Janko Cordas ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
Slavice! Zahvaljujem ti na dobrim željama i pozdrav baki Makreni i da budem zdrav.
Slavice! Ja i Makrena ti želimo da nam što prije ozdraviš,jer ti je zdravlje još jako dugo potrebno.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
baći Janko,
evo da vam i ja poželim dobrodošlicu! drago mi je da ste počeli pisati o svojim kaktusima jer znam da imate puno za reći a na forumu ima puno obožavatelja kaktusa koji nestrpljivo čekaju vaše savjete. Lijepo vas je vidjeti nasmijanog u društvu kaktusa i cura koje su vas došle posjetiti. Znam da su vam procvjetali kaktusi opet pomogli da ozdravite jer vi nemate vremena biti bolesni. Puno mi pozdravite baku Makrenu! ![]() |
|
![]() |
|
Janko Cordas ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 21 Travanj 2013 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 245 |
Ja svoje kaktuse pripremam za zimu več u desetom mjesecu.Prestajem zalijevati,a ako je potrebno samo ih rosim, ako je još toplo vrijeme i tako mi u stakeniku miruju do trečega mjeseca, pod tempeaturom od 8-12 C.Ako otopli 15 C i to ako temperatura ne pada ispod 5 sati. Pod takvom temperatum orosim samo da skinem snjih prašinu,da se ne pojavi na njima krvava UŠ.
|
|
![]() |
|
Zahvaljujem Vam desert rose na Vašim ,dobrim željama!
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Gospodine Janko želim Vam još dug i lijep život, da dočekate praunuke i uzgojite još mnogo prekrasnih kaktusića. Sigurna sam da ste nekoga u obitelji "zarazili" ovim hobijem da uspješno nastavi tamo gdje budete Vi stali.
|
|
![]() |
|
Uvjek me moja žena pita,pa dokle ćeš več sijati kaktuse?Još nisam ostario kad nemamo praunuke.E pa moram sijati, kad neznam dokle ću živjeti!
|
|
![]() |
|
Ja sadim moje kaktuse u moj slavonski krtičnjak,pregorjelo kravsko džubre,savski pjesak od 2-4 mm,
malo tucane cigle.Dodam ako je potrebno treseta,da uskladim pH. Mojoj mješavini nije potrebna dohrana N.P.K. ili neko drugo umjetno gnojivo i to do 10 i više godina.Stim sam miran ,ako se nemora mjenjati veče tegle.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |