Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi Janka Čordaša
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi Janka Čordaša

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 23:41
Užitak je gledati ovoliko lijepih i rascvjetanih kaktusa na jednom mjestu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 23:04
Originalno poslano od člana Janko Cordas Janko Cordas napisao:

Uvjek me moja žena pita,pa dokle ćeš več sijati kaktuse?Još nisam ostario kad nemamo praunuke.E pa

moram sijati, kad neznam dokle ću živjeti!

Dobrodošli barba Janko...Bog vas blagoslovio...pogotovo za rečenicu iznad-držat ću se toga!
 Majko mila koja lipota...Uživajte u svakom cvitiću koji se otvori...Zaslužili ste!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 21:38
Vidim da sad puno više kaktusa cvate nego kad sa ja bila tamoTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 21:27
Pa vi dva ste sve poslikali, ma baš lijepo, prekrasne su slike ! Gospon Čordaš, uživajte !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 20:51
sve je prekrasno ali kaktusi su najljepši
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 20:26
Znam nema veze s kaktusima i pitam se zašto nisam sve poslikala.
Koliko truda, rada...Ajme... naklon do poda... Svaka Vama čast! Dvoje ljudi za primjer Heart Heart
Petnaestak ili više raznih ruža u nizu između raznovrsnih voćki, bašta puna povrća, uredno okopano, povezano.... Sve to na posjedu iza staklenika s milijunitristopedesetiosam kaktusaSmileSmile
Ljiljani me oborili s nogu...nakon što sve vidjela ostala bez teksta i fotkala više nisam....

Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 20:13
Epiphyllum Heart ljepše ne može... mene svaki put ostavi bez daha, prekrasno smile55

Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 20:06

Neka se sve zeleni
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 20:01
Evo i nas iz Slavonije, čak nas niti vrućina nije omela uživati u staklenicima poštovanog deda Janka.
Svaki put je to jednako veličanstveno iskustvo. Vidjeti toliko kaktusa, naučiti nešto novo, korisno. Hvala Vam dragi naš deda Janko! Vidimo se opet skoro Smile
Raduje nas podijeliti koju fotografiju gomile prekrasnih kaktusa, uživajte :)

Neka se sve zeleni
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 06:37
dobro nam dosli gospodine janko i dugo se s nama druzili,veselim se vasim slikicama i savjetima ....
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 07:36
Glikice,hvala na slikama,zavidim ti što možeš često uživati u ovom bogatstvu!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2013 u 00:11
Barba Janko,želim vam puno zdravlja i hvala za ove lijepe kaktuse da svi možemo uživati u njima barem preko slika
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2013 u 21:52
danas sam opet bila tamo, ovaj puta sa bračnim parom, nama ppoznatim kao Klimatis, evo malo slika:

Uploaded with ImageShack.us

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Janko Cordas View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 03:33
Slavice! Zahvaljujem ti na dobrim željama  i pozdrav baki Makreni i da budem zdrav.
Slavice! Ja i Makrena ti želimo da nam što prije ozdraviš,jer ti je zdravlje još  jako dugo potrebno.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:25
baći Janko,
evo da vam i ja poželim dobrodošlicu!
drago mi je da ste počeli pisati o svojim kaktusima jer znam da imate puno za reći a na forumu ima puno obožavatelja kaktusa koji nestrpljivo čekaju vaše savjete.

Lijepo vas je vidjeti nasmijanog u društvu kaktusa i cura koje su vas došle posjetiti.
Znam da su vam procvjetali kaktusi opet pomogli da ozdravite jer vi nemate vremena biti bolesni.

Puno mi pozdravite baku Makrenu!
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (3) Hvala(3)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:18
Ja svoje kaktuse pripremam za zimu več u desetom mjesecu.Prestajem zalijevati,a ako je potrebno samo ih rosim, ako je još toplo vrijeme i tako mi u stakeniku miruju  do trečega mjeseca, pod tempeaturom od 8-12 C.Ako otopli 15 C i to ako temperatura ne pada ispod 5 sati. Pod takvom temperatum orosim samo da skinem snjih prašinu,da se ne pojavi na njima krvava UŠ.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 20:57
Zahvaljujem  Vam desert rose na Vašim ,dobrim željama!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 20:04
Gospodine Janko želim Vam još dug i lijep život, da dočekate praunuke i uzgojite još mnogo prekrasnih kaktusića. Sigurna sam da ste nekoga u obitelji "zarazili" ovim hobijem da uspješno nastavi tamo gdje budete Vi stali.
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 19:36

Uvjek me moja žena pita,pa dokle ćeš več sijati kaktuse?Još nisam ostario kad nemamo praunuke.E pa

moram sijati, kad neznam dokle ću živjeti!
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (2) Hvala(2)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 19:16
Ja sadim moje kaktuse u moj slavonski krtičnjak,pregorjelo kravsko džubre,savski pjesak od 2-4 mm,
malo tucane cigle.Dodam ako je potrebno treseta,da uskladim pH. Mojoj mješavini nije potrebna dohrana
N.P.K. ili neko drugo umjetno gnojivo i to do 10 i više godina.Stim sam miran ,ako se nemora mjenjati veče tegle.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.