Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moji dragi, jučer sam bila u Vukovaru i upoznala našu Anči39. I Anči i njena obitelj dočekali su nas kao stare znance, ugostili nas srdačno i proveli smo ugodno vrijeme zajedno, na žalost, kratko jer smo i mi i oni bili u gužvi.. Naravno, vrtić koji uređuje vrijedna Anči pun je cvjećki, boja, mirisa i vedrine. Nikad slike ne mogu u potpunosti dočarati ljepotu naših vrtova koju ponajviše osjetimo i vidimo kad smo u njima uživo. srdačna domaćica pri odlasku mi je darovala i cvjećke, naravno, pa evo mojih novih ljubimica
![]() Anči, molim te samo mi reci što je ovo, ne prepoznajem da li je i to koprivica ili nešto drugo?
![]() Hvala Anči tebi i tvojoj obitelji na lijepom druženju i upoznavanju!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje drage gošće, vidim ja da ste mi vi gotovo jednoglasne s tim trećim redom.. Bit će, složit ćemo ga na jesen. Hvala vam, kao i uvijek, na svakoj tolpoj riječi i veselju koje mi svojim dolaskom darujete!!
Evo, naša me Otok pitala -
Otok, kad god idemo na more uzmemo par kamena doma
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno i tako uredno
![]() Drago mi je da ti kameleon napreduje ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Iz svake slike vidi se koliko su ti važni detalji, cijeli je vrt dotjeran.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stvarno bi fino pasao i treci red u kamenjaru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan poklon od malog kaktusa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Sve je super, a kao i Lantani novi kamenjar je prva liga.
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Novi kamenjar je super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ne donosiš valjda kamenje s mora?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ne znam da li je gotovo potpisivanje peticije ......ali i ja potpisujem za treći red! U tako skladnom vrtu - mora biti tri reda s lijeve i s desne strane.....šala mala............... bilo kako bilo .....tvoj vrt je fenomenalan!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve je super kod tebe nemem što dodati,
pelin imam i ja ali donijela sam ga s korjanom, mada može se i reznicam ali ne uspijeva svaki put,a može prezimiti na kontinentu u nekom zaklonu uz zid ili tako nešta, bolje ga je vani saditi, ne znam da bi uspijevao u tegli |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajme ženo što mi radiš s tim kamenčićima, kamenjem, gromadama kamenja u svom vrtu, raspametim se totalno, o posudama da i ne pričam
![]() Čitam da je ostvareno još jedno forumsko druženje, ova "lokalna" relacija, ma bravo Međimurke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
baš me veseli vidjeti još jedne skaline sa suhozidom!
![]() A Fifi očito kruži oko tvojih zečića ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej, dragi Medo, baš si me razveselio!!! Hvala najljepša unaprijed!
![]() Danas moje dvije ljepotice.
Darak drage Mali kaktus
![]() Darak drage Otok (ova je muškatlica putovala s otoka pa je još malkice umorna od puta na ovoj slici.. A lijevo vidite i mali sukulentić, naravno također darak naše Otok.)
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
draga Anaida vrt kao i uvijek prekrasan! što se pelina tiče pogledat ću danas u vikendici, mislim da ga tamo ima, a ako ne uspijem pronaći, znam da ga ima tata pa kad sljedeći put odem do njih donesem ti i pošaljem. donijet ću sigurno jer ga i ja želim u vrtu pa računaj na to...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Tija - hvala na posjeti i lijepim riječima!
Otok - hvala na savjetu, malo ću švrljati po dućanima, možda ga nađem..
Anči - svakako ti se javim sutra, pa možda ukrademo par trenutaka... Molim te, ako imaš mogućnosti, javi mi na pp kada su mise sutra..
Rosa2 - hvala djevojko draga na posjeti i toplim riječima!
Svima hvala, vidim da ste definitivno jednoglasne u donošenju novog zakona...upssss, u donošenju zaključka da bi još jedan red bio OK. Tako onda i bude! Ali prvo moramo nanositi kamenje, ostali smo bez njih.. Par puta na more i bit će i treći red novog kamenjara!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga uvijek me iznenadis necim novim pa tako i ovaj put kamenjar je prekrasan iako jos jedan red nebi bio na odmet vjerujem da bi i u njega imala sta smijestiti,a zuta granicica je
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ja ti Anaida ne mogu pomoći ,i mene zanima pelin
Da li bi se on mogao držati negdje u vrtu ili tegli ?
Anaida ,nadam se da se vidimo
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam nedavno kupila jednu sadnicu u Konzumu, bio je zajedno sa začinskim biljem.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
...i ja, i ja, za to isto.....(bude referendum ili peticiju treba gdje potpisati?
![]() zbilja imaš i u čemu uživati u ovim danima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 149150151152153 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |