Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi prijatelji, zahvaljujem vam svima na predivnim riječima i mislima, a sad imam i jednu molbu za vas.. Molila bih nekoga tko ima pelin da mi veli gdje i kako bih do istog i ja mogla doći!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida lijepo si poslikala vrt,ali u zbilji izgleda stotut lijepše.Fifi je jedna vilika maza i moraš i njemu dati da malo kopa.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ti si draga moja napravila pravi raj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Što ovo dobro izgleda:
![]() Super su ti slike ovaj puta - malo plavičaste (ili se meni tako čini) i sve mi ostavlja poseban dojam! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ko u saboru....... malo spavam, malo slušam i na kraju dižem ruku za treći red.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jooj Anaida pa tvoj vrt je zaista besprjekoran, prekrasan, kao iz nekog časopisa..A bome imaš pravo baš bi pasala tamo još jedna stepenica kamenjara
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dok se vratiš s posla bit će i treća skalina (stepenica) u kamenjaru, a ti samo utrpaš biljke.
Kamenčić ti je bio umjesto rodne grude ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Uvijek me fascinira tvoje dvorište i volim svaki dan makar škicnuti u njega, imam osijećaj da se svaki dan mijenja.
Otkrit ću ti jednu tajnu, sad kad sam bila u Slavoniji, šogorici sam detaljno pokazala tvoj vrt jer ona ima ogromno dvorište ali nažalost nema ideja kako ga urediti jer je tek na početku.Uglavnom svi ukućani su ostali PAF!!! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragička, ma nema šanse da bi rekli TM za treći red
![]() ![]() ![]() a znaš da bi stvarno dobro izgledao taj treći red ![]() otočići su super ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sunčano, sunčano i dalje.. Vruće nam je, komarci nas pikaju, moram puno kanti vode nositi jer mi vrtna prskalica ne radi, od silnih je kiša motor prskalice u sebe povukao dosta pijeska te je naprosto prestao raditi i sad čekam da MM nađe vremena to popraviti.. Ali unatoč kantama, komarcima i celzijevcima - prelijepi su dani!! Uživam, uživam svim srcem u vrtu! Ovih sam dana doživjela niz predivnih trenutaka zahvaljujući forumu. Bili su nam u gostima Mali kaktus i suprug, proveli smo krasno poslijepodne i upoznali te divne ljude. Dobila sam na dar muškatlu za koju je Kaktusić pročitala kod Otok da mi je jako lijepa.. Dobila sam i kaktusić i prekrasne žute graničice.. A onda , jučer, evo paketića naše Otok s istom takvom muškatlom
![]() A zahvaliti vam najljepše mogu novim slikicama...Pa, evo ih -
Darak - nove žute graničice. Smjestila sam ih pokraj klinčića, tako da mi taj dio ne ostane prazan kad klinčići ocvatu. Mali kaktus rekla mi je da cvatu do prvih mrazeva, predivno!
![]() Kamenjarče u svojem bujnom stadiju.. Još kad krenu cvjetati majčina dušica, santoline...
![]() ![]() Novi kamenjar, dovršen za sada. Vjerovale ili ne, MM tu spominje i treći red, kao on bi mi i to napravil a ja "samo" nek cvjećke zasadim i održavam! Joooj, kako je sad na slobodnim danima, Bog zna kaj me bude dočekalo
![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm, kad gledaš s balkona, miša mu, baš bi dobro legao i taj treći red u novom kamenjaru. Desno tri reda , lijevo tri reda... I nemojte reći MM da sam ovo priznala
![]() ![]() ![]() Sredina
![]() ![]() Ovak je bilo do prekjučer, do kad je prskalica radila. jako mi je velika pomoć, jer svu travu zalije. Do svih otoka i poluotoka baš ne doseže, ali to je nekoliko kanti vode koju tad sama odnesem. No, travica bi izgorjela i zbog nje smo ugradili prskalicu.
![]() Dva prijatelja. Crni Fifi melecki i smeđi Bobi veliki. Veli MM da su kao iz "zakona braće" - preko žice se gledaju
![]() ![]() I nekoliko detalja...
![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj dio di se travica suši je vrtna staza našeg Fifića. Tu tisuću puta na dan pretrči, utabao si je dečko put i ni centimetra ne odstupa kad trči s terase prema ogradi.
![]() Čekaju se astilbe
![]() Jučer je Fifi opet bio stalno ispred objektiva, mladi gospon stalno njuška i provjerava da li će gazdraica dati i njemu da kopa ponešto u vrtu
![]() ![]() Kutić kod jorgovana, visterije, koprivica...
![]() Danas poslijepodne moram slikati ljepoticu muškatlu kojom su me razveselile Mali katus i Otok. Puno vas pozdravljam i mah mah svima!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bako - hvala ti puno i na posjeti i na lijepim riječima! Uvijek mi je drago vidjeti te tu!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoguće je obići u ovo rascvjetano doba redovito sve vrtove. Pa se tako dogodilo da sam skoro pomislila da sam zalutala. Jer od prošle posjete do danas tvoj se vrt potpuno promijenio. Koliko cvijeća, boja, grmića, ....p r e k r a s n o. Anaida, osmislili ste lijep nacrt vrta i predivno ga popunjavate, ali ovo sad je zbilja, kako netko reče eksplozija boja....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje mile - vi ste meni opet bile! Pusa svima! Mali kaktus - zadovoljstvo druženja je obostrano! Hvala puno i vidimo se uskoro!
Magnolia - hvala na posjeti, i puno hvala na lijepim mislima.
Anči39 - draga, hvala ti na leptirićima!!
Šmrcko - bokić i tebi, lijepo te vidijeti tu. Presadit ću kamenjarku u kamenjar direktno već danas, a kod tebe sam na temi baš tipkala da mi svi tvoji pokloni lijepo rastu i sjećaju me na tebe! Hvala!
Mira021 - moja morska djevojko, dobro mi došla i hvala na pohvali za novi kamenjarček!
Lucy - i ja se radujem mirisu i cvatu kamenjara.. Za sada smo zasadili lavandu, kameleon i rutu koju mi je Otok poslala. Hoyine santoline su u "presadniku" jer mi moraju još malkice narasti, a iduće proljeće ili čak već na jesen dolaze k prijateljicama lavandama!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Već mogu zamisliti rascvale grmove lavande i santoline u novom kamenjaru. Bit će to morska priča.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kako je lipo,rascvjetano u tvom vrtu.Kamenjar sa kaskadnim gredicama buja i sve više cvijeta,a i mali kamenjar je sladak
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi se sviđa novi kamenjar
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |