Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 245> |
Korisnik | |
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rijeci nemogu opisati osijecaje koje imam dok setam tvojim bajkovitim vrtom
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I opet vam svima moram zahvaliti! Uvijek me lijepe riječi naših forumaša razvedre, daju mi novi polet, snagu i volju za daljnjim uređivanjem vrta. Koliko sreće je u tim našm virtualnim druženjima!! Predivno!! Ali ja vam moram reći, svima, da vas zaista pozivam na kavu i uživo.. Znam da sam ja na kraju lijepe naše, u samom vuglecu, ali ako ikada odlučite krenuti na neki izlet - krenite prema meni! Znam peći fine klipiće
![]() Medo - hvala na posjeti, ovih dana nisam ništa, zbog kiše, u vrtu radila pa me sad malo vrijeme stislo u cajtnot - ali danas poslije posla ću malo šetkarati mojim cvjetnim otocima i poluotocima..
Forze - vesela moja djevojko, hvala na posjeti i lijepim riječima!
Anči - mila moja, baš si me nahvalila, kako da ti zahvalim drukčije nego od srca!?? Puuuno te pozdravljam!
Korijenko - bok i tebi lijepa moja prijateljice! Hvala na pohvalama, puno mi znače jer obožavam tvoju hacijendu, pa me veseli da ti radost posjet mojem vrtu uzvraća!!
Rosa, Dada, Proljeće - hvala vam, cure mile, na posjeti i podstreku, te na svakoj pohvali.. Ima dana kada bih puno toga rasadila, presadila, pomaknula i premjestila u svom vrtiću, ali za sve imamo vremena i volje, pa će se tako i vrt mijenjati.. Ali veseli me, zaista, što mislite da je super i ovakav.
Mira - draga moja, veseli me što tebe, Dalmatinku moju, veseli posjet mojem kontinentalnom vrtiću!
Stefkaja, Hana, Flavia - istaknule ste moj kamenjar, hvala vam puno.. Ovih dana krenuli su mi u tom kamenjaru i karanfilčići cvjetati, moram ih slikati i poslati vam dio mirisa.. Inače, MM me nagovara da napravimo još jedn kamenjar tamo kod lavande, ali za sada sam ga zamolila da pričekamo, zaista sam u zaostatku s uređenjem vrta (zbog kiše i zbog posla) pa nek novi kamenjar pričeka bar iduće proljeće..
Misty - veselim se što si mi i ti bila u vrtu i drago mi je što ti se otočići i poluotočići sviđaju.. Nekako mi se takvo uređenje vrta najviše dopalo, travnjak i u njemu otočići cvijeća...
Lantana - sunčeko moje, puno ti hvala na lipim ričima!!
Ivna - uvijek me veseli kad te vidim kod sebe, susjedica moja varaždinska!
Lukacc, Mali kaktus i Gioiaa - sunce nam se vratilo, vratilo, je,je,jee!! Vrt je odmah živnuo, cvijeće se pridiglo i sve je puno ljepše. Slikat ću vam sve redom, a draga Mala Kaktusićica mi ubrzo i dolazi u goste pa me to jako veseli!!
Otok - tebe, otočanko draga, posebno volim vidjeti kod sebe jer mi ljepota tvojeg vrta daje mnoštvo dodatne inspiracije i bezmjerno puno sreće!
Niho - hvala na smajlićima i još više hvala što me uvijek nagradiš osmijehom kad me posjetiš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
i opet mala šetnja tvojim vrtom i opet oduševljenje! sjajno si to napravila
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Cvijetnjak i okučnica ti je prekrasan ,lijep ,elegantan kao i sama vlasnica
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam totalno oduševljena..... koliko boja, pravi vatromet
![]() Mislim da ne postoji boja ili nijansa koje nema ovih dana u tvom vrtu... svaka čast
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Kamenjar,otocici ah mila milina kod tebe covjek moze tesko nesto izdvojiti kad je sve savrseno
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ma prekrasno! Oduševljena sam...sve je tako lijepo, zdravo i uredno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme anaida kako ti vrt lijepo izgleda.
Ovo je bilo očaravajuće za moje okice....
Sve je savršeno na svom mjestu.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno je sve prekrasno, kamenjar je divan..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je lijepo al kamenjar savršen..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Od ovog bogatsva boja i mirisa grijeh je bilo što izdvajati! Kamenjari su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zanaš kako kažu Dalmatinici - puno lipo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Joooooj
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
A meni je tu lijepo i po suncu i kad je oblačno. Kamenjar ti je uvijek lijep, jer je i lijepo osmišljen, a Fifi, čini mi se, opet snima di će malo prefrezat
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kod mene je sunce sijalo skoro citav dan,i odma se vidi promena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kaj si imala pol vure sunca,ja svega 10 min
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa i ja bi najrađe upotrijebila smajliće, ali ne nalazim neki koji bi dočarao koliko mi je lijepo u tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |