Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ti dođi ajama,nadam se i ja što bržem cvjetnom ugođaju. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon mislim da će ove godine sve jako kasniti.Oko mene još nijedna voćka nije procvala,tek sad se vide pupovi. ![]() |
|
![]() |
|
Priroda se budi,ali nikako da se pokaže sunce. ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Lewisia
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...hej koka...kakva katastrofa od vremena danas u odnosu na jučer, kaj ne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
prvi put vidim lewisiu - prekrasna je, kao i sve ostalo
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasni cvijetići kao i uvijek
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
OOO nije me bilo par dana.. ja sam mislila kako ti meni sad uživaš s unučicama i imaš pune ruke i srčeko posla, a kad ti ono... super žena ! Sve stigneš ! Ništa , kažem ja tebi da ću te morati posvojiti i gotovo !
![]() Neznam ni od kud bih te sad krenula hvaliti... Lewisia je za umrijeti draga, nadam se da će ova opstati.... ma drži ti nju u tegli ![]() Jednom riječju... PREKRASNO ! ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ajooooj! Moje je proljeće u usporedbi s tvojim još zima :(
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vrlo lijepo si se ponovila,a u vrtu se vidi da proljeće ipak stiže,malo kasni,ali stiže
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
vauuuuuuu koji noviteti posebno izdvajam onaj sa zutim cvjetovima dali je trajnica
![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lewisia je prekrasna a i ostalo,stiže nam proljeće,vidi se po tvom rascvjetalom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
volim doći na brijeg kod tebe uvijek cvijetno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe je veće proljeće no kod mene. No sad će biti kod svih nas.
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
naravno, jedva čekam buđenje prirode i prekrasnih novih slika svega
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Hvala ti,drago mi je da ti se sviđa.Prošeći opet,tek sad dolaze ljepote proljeća ,novih slika i biljka u mom vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |