Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 245> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je kod tebe sve lijepo, ali ovaj put moram pohvaliti viseće pitare i lobelije, odlična kombinacija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Srećom da je konačno sunce granulo pa da se mogu vrteki fotografirati, nama je jučer vjetar smetao.
Vrtek ti iz dana u dan sve ljepši i ljepši.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cijeli tjedan sunce, vjetrić i milina! Vrt uživa!
![]() Kamenjar (Fifi gore desno u hladovini)
![]() ![]() Sredina
![]() Salix (Fifi opet desno u hladovini
![]() ![]() ![]() Ograda u lobeliama
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage Bako, Anči, Šmrcko, Stefkaja, Retriver Sara, Forzicija - uvijek vas rado ugostim u mojem vrtiću! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neću ništa posebno izdvajati. Pogled na tvoj vrt je uvijek blagdan za oči!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno za oko a vjerujem i nos
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno i uredno, pravi užitak za piti kavicu u takvom vrtu
![]() Ruža je boli glava ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj što ja volim doći u tvoj vrt..stvarno je predivan..
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga moja Flavia na pomoći i identifikaciji. Da, predivno miriše ruža i onda je sigurno Ingrid. Kad već glumice, dive spominjemo - uz Monicu Belluci Ingrid mi je prepredivna žena. Pa me baš raduje da imam ružu njenog imena! A hvala ti i za ime klematisa! Mah-mah i cmook šalje ti Fifić, sretan što ga spominjemo na forumu
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Anaidić, mrak ti je ružica, čini mi se da je Ingrid Bergman, ak miriši i dugo drži cvijet i ima pojedinačne velike cvjetove na stapki, garant je..odlična je. Klem ti je Gladys Piccard
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rosa, lijepo te i puno pozdravljam, uvijek!!
Zrinkice - ej, baš se veselim tvojem javljanju u mojem vrtu. Ja ti ne znam kako se ružica zove, slaba sam s imenima ruža - ali sigurno će neka od naših dragih forumašica prepoznati i napisati ime ruže. Cure, pomozite!!
Mari - bok draga moja, liejpo je što si mi i ti navratila - evo naša Gioiaa već je odgovorila, ja sm potvrđujem - vrbica, vrrbica moja ljepotica!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida ma znas da volim setati tvojim vrtom,a ruze sigurno mirisu,i ja sam veceras osjetila kako moje mirisu
![]() Mari,5510 jeste vrba(salix)... ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
oživjelo i rascvjetano kod tebe, crvene ruže uvijek
![]() je li ono drvce na sredini dvorišta vrba?,baš je herzig prolistala |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Anaida, slabo komentiram ali te vrlo rado pratim. Super si popunila one otočiće, jako lijepo dvorište. Koje je sorte ova ružica mirisna? Baš mi je odlična
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Dobro jutro i tebi draga iz Zagorja ruza ti je prekrasna
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Cvatu i mirišuuuu
![]() ![]() Svima dobro jutro iz Međimurja!
![]() Probudio se dan
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anči, ja ti teglice kupujem kako ih ima - opet sam uzela sve (4 su bile) pa ako nađem još dopunit ću. Ono sitno u tegli s muškatlama je gipsofila, rekla mi tako teta na placu. Neki ne dan i naša Bergenija to pitala, a sad vidim da sam joj zaboravila odgovoriti, oprosti Bergić!!
Lora - jako me veseli kad mi bilo tko iz vaše riječke ekipe dođe!! Hvala tebi, Korijenku, Baki koje ste mi uvijek dragi i predragi gosti!! Za mjesec dana idem na more (Crikvenica), pa ću vam se svakako pridružiti na nekoj od vaših kava!!
Rain, Otok, Flavia, Josipa,Gioiaa, Mačak, Lantana, Rosa, Mali kaktus, Ivnice, Mira - kako bih vam mogla opisati sreću koju osjetim UVIJEK kad vas vidim tu i kad pročitam vaše tople riječi!!? Hvala vam, uvijek i za sve!
Mimar - lijepo te vidjeti opet često na forumu! Zdravlja i dobrog osjećanja ti od srca želim!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Imaš predivne biljke, prekrasno složene kombinacije, središnji otok prelijep
kamenjar wooow, Weigela, Clematis.....ma šta da kažem, sve su rekli ostali. Užitak mi je prošetati tvojim prekrasnim vrtom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |