Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 14:57
Uvijek je kod tebe sve lijepo, ali ovaj put moram pohvaliti viseće pitare i lobelije, odlična kombinacija Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 13:16
Srećom da je konačno sunce granulo pa da se mogu vrteki fotografirati, nama je jučer vjetar smetao.
Vrtek ti iz dana u dan sve ljepši i ljepši.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 13:08
Cijeli tjedan sunce, vjetrić i milina! Vrt uživa!

Kamenjar (Fifi gore desno u hladovini)

Sredina

Salix (Fifi opet desno u hladovini LOLLOL)

Ograda u lobeliama

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 12:50

Drage Bako, Anči, Šmrcko, Stefkaja, Retriver Sara, Forzicija - uvijek vas rado ugostim u mojem vrtiću!smile75

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 07:21
Neću ništa posebno izdvajati. Pogled na tvoj vrt je uvijek blagdan za oči!ClapClap
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 07:18
Prekrasno za oko a vjerujem i nos Hug
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 00:40
Predivno i uredno, pravi užitak za piti kavicu u takvom vrtusmile99
Ruža je boli glavasmile39
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 15:55
prekrasna šetnja tvojim vrtom, kamenjar predivan.
lijepi pozdrav
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 15:55
Joooj što ja volim doći u tvoj vrt..stvarno je predivan..
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 15:06
smile39 smile69 smile58 PREDIVNOOOOOOOO !!!!!!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 12:33
Hvala draga moja Flavia na pomoći i identifikaciji. Da, predivno miriše ruža i onda je sigurno Ingrid. Kad već glumice, dive spominjemo - uz Monicu Belluci Ingrid mi je prepredivna žena. Pa me baš raduje da imam ružu njenog imena! A hvala ti i za ime klematisa! Mah-mah i cmook šalje ti Fifić, sretan što ga spominjemo na forumu Smile
P.Bosmans
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 12:26
Anaidić, mrak ti je ružica, čini mi se da je Ingrid Bergman, ak miriši i dugo drži cvijet i ima pojedinačne velike cvjetove na stapki, garant je..odlična je. Klem ti je Gladys Piccard Wink. Pusaaaaaa i veliki pozdrav. Mali pozdravčić za rovokopača maloga Smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 08:48
Rosa, lijepo te i puno pozdravljam, uvijek!!

Zrinkice - ej, baš se veselim tvojem javljanju u mojem vrtu. Ja ti ne znam kako se ružica zove, slaba sam s imenima ruža - ali sigurno će neka od naših dragih forumašica prepoznati i napisati ime ruže. Cure, pomozite!!

Mari - bok draga moja, liejpo je što si mi i ti navratila - evo naša Gioiaa već je odgovorila, ja sm potvrđujem - vrbica, vrrbica moja ljepotica!! 
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:37
Anaida ma znas da volim setati tvojim vrtom,a ruze sigurno mirisu,i ja sam veceras osjetila kako moje mirisu

Mari,5510 jeste vrba(salix)...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 11:51
oživjelo i rascvjetano kod tebe, crvene ruže uvijek
je li ono drvce na sredini dvorišta vrba?,baš je herzig prolistala
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 11:35
Anaida, slabo komentiram ali te vrlo rado pratim. Super si popunila one otočiće, jako lijepo dvorište. Koje je sorte ova ružica mirisna? Baš mi je odlična Smile
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:46
Dobro jutro i tebi draga iz Zagorja ruza ti je prekrasnasmile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:38
Cvatu i mirišuuuu

Svima dobro jutro iz Međimurja!

Probudio se dan

P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:01
Anči, ja ti teglice kupujem kako ih ima - opet sam uzela sve (4 su bile) pa ako nađem još dopunit ću. Ono sitno u tegli s muškatlama je gipsofila, rekla mi tako teta na placu. Neki ne dan i naša Bergenija to pitala, a sad vidim da sam joj zaboravila odgovoriti, oprosti Bergić!! 

Lora - jako me veseli kad mi bilo tko iz vaše riječke ekipe dođe!! Hvala tebi, Korijenku, Baki koje ste mi uvijek dragi i predragi gosti!! Za mjesec dana idem na more (Crikvenica), pa ću vam se svakako pridružiti na nekoj od vaših kava!!

Rain, Otok, Flavia, Josipa,Gioiaa, Mačak, Lantana, Rosa, Mali kaktus, Ivnice, Mira - kako bih vam mogla opisati sreću koju osjetim UVIJEK kad vas vidim tu i kad pročitam vaše tople riječi!!? Hvala vam, uvijek i za sve!

Mimar - lijepo te vidjeti opet često na forumu! Zdravlja i dobrog osjećanja ti od srca želim!!
P.Bosmans
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 23:52
Imaš predivne biljke, prekrasno složene kombinacije, središnji otok prelijep
kamenjar wooow, Weigela, Clematis.....ma šta da kažem, sve su rekli ostali. Užitak  mi je prošetati tvojim prekrasnim vrtomClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 155156157158159 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.