Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Korisnik | ||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Od rodendana svima cu ostaviti po jednu salvetu!:)
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
|
Na onom drugom forumu imate moje salvetice, pa ako kojoj nesto odgovara slobodno se javite!
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Šaljem, šaljem, adresicu imam!
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
hit me! adresom na pm pa ti posaljem. to mi je omiljenim motiv pa imam nekaj cijelih, ili 1/4 pa ti posaljem ako ti pase. :) |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ivona stiglo
curke ocu se i ja trampati za morske i lavande i suncokrete i kuhinju
|
||
![]() |
||
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
|
Imam par motiva ![]() |
||
![]() |
||
|
Na mene uvijek možeš računati! ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
tražim salvetice sa motivima lavande, ružmarina, mora i sl
motivi koji podsjećaju na dalmaciju
ako neka ima neka mi se javi...pa da se trampimo
![]() |
||
![]() |
||
|
Branka202,nisam dobila tvoje salvete,a nisi mi dala adresu da ti svoje pošaljem!Javi se na pp!
|
||
![]() |
||
|
ja sam počela raditi neke sitnice,pa kad se skupi otvorit ću temu i pokazati vam(ako cu moc stavit slike)
|
||
![]() |
||
|
i ja se nadam |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Kranso je da si sa 13 godina (oprosti za par dana 14) već VELIKA, vjerojatno si potpora mami. javi na pp adresu da ti pošaljem salvetica! |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ivona777 nisu jos stigle salvete,nadam se da ce u ponedjeljak doć
|
||
![]() |
||
|
joj da!ne čitam!
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
ja sam dobila i zahvalila sam ti. .ne čitaš?. .još jednom hvala. .
![]() |
||
![]() |
||
|
jassi,spring,cleopatra,rose,miškopisko,leonarda,kaca,esmeralda jel ko dobio salvete??
|
||
![]() |
||
|
to kažem zato kaj sam i ja na neki način "VELIKA"!!
|
||
![]() |
||
|
iz Dubrave sam!
Ali nebu bilo potrebno! Kad me god neko vidi misli da sam 8 razred. Viša sam od mama i tate,a za brata da ni ne govorim! |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
pa zavisi iz kojeg si kvarta, možda te netko od nas "velikih" može povesti, naravno ako se mama slaže
|
||
![]() |
||
|
ok!Puno hvala!Nadam se da bumo se vidle!Laku noć i pozdravi sineka!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |