Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A evo i malog otoka u mom vrtu... Neke proljetnice - lukovice su niknule (100 lukovica sam tu minule jeseni zasadila, trebale bi mi cvasti cijelo proljeće i ljeto - tako su obećavali proizvođači lukovica... Radujem se tome!! I čekam, čekam...)
![]() A sjećate se kako sam ga jesenas pripremala?? Evo slike, podsjetnika...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Anaida šta reći nego se diviti tvom lipom cviću
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesam, hvala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako lijepo.
Predivne su ti vrtne a i sobne biljke.Pogotovo mi je zapela za oko ona božična zvijezda koja se još crveni ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
100 lukavica
![]() Bit će to u cvatnji uživancija za srce i dušu. Milina... ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vani ti je još uvijek nešto sramežljivije ali u kući sve buja, predivno, stela je ko za Božića.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida pozdrav iz Brača, ja bi ti rado poslala malo sunca, pa da vidimo nastavak uređenja dvorišta, ali još ćemo se malo strpiti jer znam da će biti prekrasno...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Milina je gledati tvoj vrt! Stvarno je sve preljepo!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida kod tebe divno u vrtu,predivno i u kuci:))))
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida drago mi je da si se malo javila da nam kažeš da se i ti polako spremaš na proljetne radove. Sa nestrpljenjem očekujemo nove slike...
|
|
![]() |
|
Kolaž međimurskog proljeća...
![]() ![]() ![]() krenule su katruže, jesenas posađene...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja stvarno nemam šta komentarisati drugi su toliko rekli da ja nemam šta . Samo svaka ti čast i sretna bila čitav život Eto to od mene
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno draga, budi se budi proljeće, kad sam presađivala različke, odmah sam se tebe sjetila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Radna akcija - kodno ime "Mirisni (a i korisni) kamenjar" ... Krenulo je ovako - A ovo je trebalo promijeniti, dodati, oduzeti, premjestiti, presaditi...
![]() I nakon dugog kopanja, presađivanja, vađenja i sađenja...
![]() Dobro došli u moj začinsko-cvjetni kamenjar!!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Anaida nemam ti što reći na svu ovu ljepotu jer ovo doslovno ostavlja bez teksta,pregledala sam sve stranice i ne znam što je ljepše dom ili vrt svaka čast za ideje!
![]() |
|
![]() |
|
Evo nekoliko malih proljetnica...
![]() I jedna kamenjarka...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sve vas najtoplije pozdravljam i od srca zahvaljujem na lijepim riječima!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Evo malo proljeća...
U kući...
![]() i vrtu...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
A u kući...
(sve sam slikice smanjila jer ih uistinu ima punooooo)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |