Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Korisnik | |
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silvestra boja cvijeta je fenomenalna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Danas sam bila kod Bešlića i malo se ponovila. Adenium obesum uzgojen od reznice nije njegov nabavio ga je prije pola godine bio je samo taj jedan uvoz MBM-a, echinocactus grusoni intermedius, copiapoa montana, astrophytum ornatum, mammmillaria boolii, mammillaria baumi, gymnocalycium stellatum, gymnocalycium vaterii, frithia pulchra minima, frithia pulchra s naranđastim cvijetom u istoj teglici je bila i ona s ljubičastim znači 2u1, oroya peruviana, echinocereus vierecki, hawortia cooperi. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
miss M super si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si se ponovila Miss M.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
super su ti svi kaktusi i adenum!
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Baš lijepe novosti Miss M
![]() ![]() Prekrasni cvjetovi Silvestra
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
opet ja sa identifikacijom, nekakvi sukulenti jesu, pa ako netko zna koji..hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Mislim da je na prvoj slici Adromischus cristatus, a na drugoj Faucaria tuberculosa. O Adromischusu imamo otvorenu temu ovdje
|
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
nisam nasla otvorenu temu za ove vrste sukulenata ali dali ima netko sjeme ili pelcere stapelie,orbea ili duvalia za prodati....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dobila sam ovaj sukulent ,neznam ništa o njemu,rečeno mi je da hvata insekte ..zna li netko nešto o njemu
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sansevieria cylindrica - cilindrična sablja
ne znam baš za lov na insekte, ali zasigurno mami poglede ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
hvala natalija,i tako planiram nabavit svekrvin jezik,znači već imam jedan |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kamenjar svekrvin jezik kod nas je kaktus
|
|
![]() |
|
danas sam je kupila u vrtnom centru pod crassulom...pojma nemam šta je
![]() |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
tko sam ?
slika 1. cvijet nije vlasnik kaktusa, već ovo pokraj kaktusa, bez bodlji
![]() ![]() slika 2.
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lepida, mislim jedna krasna Stapelia lepida.
Na trečoj slici je vjerojatno Echeveria runyonii. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |