Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlično!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna kako to tebi expresno dođu ideje te još expresnije ih ostvariš u prekrasna djela, predivno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Moja mala vila:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ti draga sve sto zamislis.....to i izradis.......ma nema sta ti si pravi genije....jucer smo to i potvrdile nas dvije na zagrebackoj kavici.....
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
da, da, potpisujem...... a ova vila je jednostavno savršena!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sve više mi se čini da si ti ta dobra vila sa čarobnim štapićem i zbog toga imaš sve te predivne radove
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala cure! Vanja, da barem jesam, vjerojatno bih znala punu sedmicu na lotu
![]() |
|
![]() |
|
mislim da je taj tvoj "dar" ipak dobitak na lotu (nije klasičan) a može biti i koristi od toga doduše ne velike ali ...............
|
|
![]() |
|
Malo gnijezdo s maaalim jajima u decoupageu:
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
uf, kako su tvoji radovi slatki.Prekrasno.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
monna čime se premazala ova jaja da se tako sjaje??
stvarno su prekrasna!! |
|
![]() |
|
Prozirnim lakom za nokte. Mala su, oko 1,5 cm pa je bilo malo teže ih namjestiti u košaricu!
|
|
![]() |
|
Još jedna vila, ali tek u nastajanju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jaoooooooooo!!!!!!!!! ja više jednostavno ne znam što bih rekla...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niti ja bubi...ali svejedno gledam monine radove i "parim oči"!!!
Sve mi je to viša matematika...
Baš bih te monna htjela upoznati da se uvjerim da si tako smirena osoba, kada ovakve radove imaš strpljenja raditi!!!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ma ovo je predivno....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala...evo upravo je bojam i lijepim salvete!
|
|
![]() |
|
super monna-1,evo ja učitavam slike kako raditi od fima ovakve i slične stvari
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |