Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko ga sad svi imamo nema ni potrebe -stvarno ga ima raznog za kupiti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
pa svi znaju da je to šala- ništa se preko granice ne šverca- sve u skladu s slovom zakona
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dobro, je l' ovo chat ili vrt?
![]() Vidim da se tu uglavno priča, šuruje - kako prevariti carinu i t.d.!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma naravno da ćemo nosti malo, glupo je da moram ostaviti na granici neko lijepo cvijeće, bilo bi bolje da onda ništa ne nosim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
haha bako to je sve samo šala...mi sve po slovu zakona
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niiiiiiiihoooooooooo
![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja sam uvijek za zakon. "Gospodo carinici samo plastičnu kameliju i azaleicu sam donijela." Nitko nije kriv dok mu se krivnja ne dokaže ![]() ![]() Želim u EU samo zbog cvijeća. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da Baka, one su nadrljale ako imamo carinike na forumu.J oš i slikice postavile za identifikaciju, a nisam ni ja bolja
|
|
|
![]() |
|
skužila sam kak prek granice- uzmeš sve picmoljke i pričvrstiš ispod sjedala (ima dosta prostora) a na pod nahićeš hrpu smeća- hvala bogu ja imam klince pa paketi od smokija, kolačića i flaše od soka--- i carinici se zgroze smeća i ne čačkaju dalje
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sama sam takva Smrčko -------samo zbog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema straha Šmrcko od identifikacije. Carinici prvo moraju nalupati 500 postova da se dočepaju teme a onda uzeti godišnji da pronađu inkriminirane!
![]() |
|
![]() |
|
Samo vi odajite ideje carinicima javno, pa ćemo svi nagrabusiti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pozdrav cure slažem se sa vama joj nije me bilo dugo treba mi vremena da vaše teme malo prgledam da vidim novine vaše
|
|
![]() |
|
Mama ne sluša
![]() |
|
![]() |
|
E sad si došla i sad gledaj koja se ljepota ovdje dešava .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |