Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 165> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šareno, šareno, šareno, divno, divno, predivno.....
Koprive, ljiljani plavi,bijeli, rudbekije, kamenjar.......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Sve tako lijepo rascvjetano, raščupane pelargonije su mrak, a mini suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala lantana, athena to su stojeće pelargonije
curice moje ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kako su dobre ove lisnate, pogotovo prva sa zanimljivim listom
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo idokaza da su radovi još uvijek u tijeku
![]() pa moj kamenjar sada izgleda ovako ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo kod tebe
imam i ja tu čupavu pelargoniju, samo je tvoja bijela sa crvenim, a moja je crvena sa malo bijeloga - lijepe su, posebne |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja kad gledam tvoje cvijeće ja zanjemim--sve mi je predivno -svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš si prekrasne kombinacije napravila, koprive i šilj su fantastični.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
athena da ono šatirano bijelo-crveno je pelargonija ja je zovem čupava imam i crvenu, neobične su
smrcko znaš ja ti baš i nisam zadovoljna ali dogodine je popravni pa sve ispoćetka i nadam se da će biti bolje, cvijeće je moja ljubav i nikada mi nije dosta, uvijek vidim nešto novo i to moram. naravno imati ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Bromelija, kao prvo (nek se odma zna....pesek je NAJBOLJI od svega cvijeća u tvome vrtu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zahvaljujem svima na posjetu mome vrtiću
![]() shasha primile su mi se koprive koje si mi dala baš kao i još puno toga mada su bile vručine ali sam dobro zaljevala što se tiće begonija nema problema, dogovorit ćemo se, ti si na redu |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
A je li viseća ili stojeća ta neobična pelargonija?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako lijepa i neobična pelargonija .
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno, lijepo iskombinirano i uredno.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svaki put uživam kad k tebi u virtualnu posjetu dođem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pelargonija je stvarno fensi šmensi...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Je li ono bijelo sa malo crvenog - pelargonija? Ako jest, prema listovima bih rekla, onda je zaista neobična.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ova pelargonija mi je baš fensi
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() Prekrasne su
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |