maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala kaćo,po izboru salvetica koje si mi poslala vidjela sam koje motive voliš.I ovdje ti se zahvaljujem!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ovaj komplet, kao uostalom i sve ostalo je prelijepo.
Je li ljepilo za porculan posebno ili može standardno za decoupage?
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve je predivno ali kompleti su mrak,ova zadnja za djevojačku sobu je predivna - obožavam ruže...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
@ElzaBuba,hvala,može standardno za decoupage ali ako se želi upotrebljavati a ne samo za ukras,onda ljepilo za porculan i pečenje na 160 stup.90 min.
@hana , hvala
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ona ružičasta ruža na kompletu za djevojačku sobu - je li to salveta ili je bilo nešto drugo? Danas sam jurcala po dučanima ali nema ništa ni približno tako lijepo
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasan rad, kako su se samo točkice na rozoj podlozi uklopile!
![]() Romantično na kvadrat!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
plava inace nije moja omiljena boja, ali nakon ove kutije mogla bi postati...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasna je
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jako lijepa kutija nježna, elegantna..svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prelijepa kutija,ja inače volim plavu boju.
Kakva je to kutija,limena? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno si iskoristila ovu predivnu salveticu,jako mi se sviđa kutijica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
krasan ružičasti komplet,a plava kutijica divota jako dobro iskombinirani detalji
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijica, čisto savršenstvo! Čime si je bojala iznutra? Sprej?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ma moram biti iskrena,to je drugi pokušaj izrade kutijice s ovom salvetom.Nije čak ni salveta nego maramica(postoji i salveta ali ju nemam),stavit ću sad sliku neuspijelog( prvog) rada.
![]() Te sam papirnate maramice htjela silom upotrijebiti za neku kutijicu za srebreni nakit,uzela sam ovu drvenu na kojoj sam napravila sve one ranije s plavim i rozim motivima i ispalo je ovo,mračna neka kutijica s rubom na poklopcu ko od lošeg novinskog papira.Nije pasao ni oblik ni način....Kako ju nisam mogla oprati kao decoupage sa stakla,ostavila sam ju i odmah istu večer izmislila onu gore,naravno nije bilo izbora ,ta kutija je višeslojna kartonska presvučena srebrenim premazom i iznutra i izvana.Poslužila je izvrsno!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Primavera,dok sam postala svoj neuspijeh ti si komentirala,aj sad ako znaš diplomatski reći da je ova prethodnica grozna.Vidiš šta znači fulati!
Kutijica je 10x10x10 cm ,nije ni tako mala!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...hehe, krajcale su nam se porukice, ali nema veze, bez imalo diplomacije ti velim da ni ovaj prvi pokušaj s istim motivom nije loš, ali jednostavno tak ima predmeta koji se jednostavno "ne slažu" s nekom salvetom ili papirom, dakle, nije stvar u tebi nego u predmetu
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |