Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 09:50
Draga freeland vidim vrijedna si nam, nove sličice su tu a i vrijeme konačno malo bolje kod tebe još uvijek prekrasnog cvijeća a vidim i gljivice ti rastu baš izgledaju dekorativno.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:03

Ma te velike lončanica sam ja pokupila od prijatelja kaj su ih htjeli baciti, a ja to ne mogu, sve mi je žao baciti, ali sam mislila dA MOŽDA NETKO OD VAS ŽELI, HOĆE, TRAŽI NEKAJ TAKVOGA!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 23:01
Tija, jako slabo ide udomljavanje, opet ću sve trebati nakrcati u zimski vrt a obično zaljevanje bit će nemoguća misija bez akrobatskih vještina!!!

Miro, da je jako dekorativan, je. ali prebrzo se širi.Taj kameleon je jako invazivan, skoro kao bambus, proširio se sve do kraja ovog zelenila kaj se vidi na slici, svo kamenje sam trebala micati da ga pokušam iščupati a tek na proljeće ću vidjeti da nikaj nisam napravila. Kada se jednom zasadi neuništiv je!!

Triša, je, godi zelenilu, ali već mi je malo previše zelenila, ja bi boje kao kod tebe, ali očito je prošlo vrijeme boja kod mene, još tu i tamo nekaj cvjeta, počela sam danas razmišljat da bi bilo dobro počet s vađenjem biljaka koje treba skloniti od mraza, nešto mi miriše na mraz, a mene zezne ili prvi na jesen ili zadnji u rano proljeće!!!!

Da znam da mi netko šetucka vani, pričekala bih ga, da šetuckamo zajedno, i ja to volim....... idem probat naći još koji vaš vrtić, da skratim noć, već su mi sada preduge, a kaj bude kad stigne prava zima, valjda ću uspjeti pregledati bar dio vaših vrtova, prikupit ideje za dalje!!!!

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 11:00

Vrijednice jedna sve ti je prekrsno Thumbs%20Up

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 22:42
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Očišćeni od lišća i opljevljeni od razbucalog kameleona kamenjar kod ulaza!!!

Uploaded with ImageShack.us

SmileMa sve je kod tebe lipo i vidim puno ruža je posađeno,ali ovo mi je predivno,taj cameleon je meni toliko dekorativanClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 10:56

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 21:59
Zemlja će se osušiti, to što je mokro izgleda baš godin tvom zelenilu, super izgleda.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 10:09
Rado bi popila kapučino s tobom u tvom prekrasnom kutku.Što se tiče darivanja ogromnih biljaka,probala bi se povezati sa firmama ili školama(možda preko prijatelja) da dođu,ako pristanu,sa svojim ljudima i vozilima po njih.Prekrasno bi izgledalo u velikim prostorima sa puno svjetla.Možda sportska dvorana ili tvornica sa velikim lobijima.Ja nebi imala srca baciti.Na koncu dala bi oglas. 
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:20
smile199ugodna šetnja!SmileThumbs%20Up
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 21:32
Moram priznati zavidim ti malo na zimskom vrtu , lažem puno ti zavidim, što sve može tu prezimiti, a i zimi uživati u cvijeću.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 09:55

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 12:05
Free, stavi i u oglase (tu kod nas na forumu) da ih daruješ!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 19:05
draga moja pa ti živiš u raju a ne ja Big%20smile pa ja usred ljeta kao da sam u pustinji sve titra od vrućine i to je borba na milost i nemilost sa suncem za život biljčica ,a ti si okružena takvim zelenilom..znaš malo me Embarrassed da nisam prije povirila u tvoj vrt  al jednostavo nestignem sve novije vrtove pogledat al vidim ja žena se potrudila moj pogledat od prve stranice pa red je da uzvratim i oduševljena sam Big%20smile..neću ništa izdvajat sve je izvrsno lipo po mom guštu ima svega ..raj..ma divno ti je kamenje neka ga 100kunića ali vjerujem da ti ni ža LOL..apsolutno ću se upisat u knjigu stalnih posijetitelja u ovaj divni vrt..pusa s otoka Murtera
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 10:53

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:04
Mali kaktuse nisam sve, tek sada sljedi posao, a fotićeve baterije se pune!!!!!!

Zemlja mi je još tako mokra da od kopanja i štihanja moram odustati prije nego sam se počela!!!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 10:37
Bravo za nove slikice, a Kiki je dala odličnu ideju za veeelike lončanice!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 18:20
Ohoho,pa tisi uspjela sve poslikati?Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 22:00
smile98 napokon evo i mene tebi -i opet bez rijećismile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 10:55

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 13:09
Tu je i "dom za usvajanje lončanica" da imam kuda bila bih super udomiteljica, jer bih ti sve uzela, a ovako želim da svaka biljčica nađe topli dom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.