Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 251> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga freeland vidim vrijedna si nam, nove sličice su tu a i vrijeme konačno malo bolje kod tebe još uvijek prekrasnog cvijeća a vidim i gljivice ti rastu baš izgledaju dekorativno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ma te velike lončanica sam ja pokupila od prijatelja kaj su ih htjeli baciti, a ja to ne mogu, sve mi je žao baciti, ali sam mislila dA MOŽDA NETKO OD VAS ŽELI, HOĆE, TRAŽI NEKAJ TAKVOGA!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tija, jako slabo ide udomljavanje, opet ću sve trebati nakrcati u zimski vrt a obično zaljevanje bit će nemoguća misija bez akrobatskih vještina!!!
Miro, da je jako dekorativan, je. ali prebrzo se širi.Taj kameleon je jako invazivan, skoro kao bambus, proširio se sve do kraja ovog zelenila kaj se vidi na slici, svo kamenje sam trebala micati da ga pokušam iščupati a tek na proljeće ću vidjeti da nikaj nisam napravila. Kada se jednom zasadi neuništiv je!! Triša, je, godi zelenilu, ali već mi je malo previše zelenila, ja bi boje kao kod tebe, ali očito je prošlo vrijeme boja kod mene, još tu i tamo nekaj cvjeta, počela sam danas razmišljat da bi bilo dobro počet s vađenjem biljaka koje treba skloniti od mraza, nešto mi miriše na mraz, a mene zezne ili prvi na jesen ili zadnji u rano proljeće!!!! Da znam da mi netko šetucka vani, pričekala bih ga, da šetuckamo zajedno, i ja to volim....... idem probat naći još koji vaš vrtić, da skratim noć, već su mi sada preduge, a kaj bude kad stigne prava zima, valjda ću uspjeti pregledati bar dio vaših vrtova, prikupit ideje za dalje!!!! |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vrijednice jedna sve ti je prekrsno |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zemlja će se osušiti, to što je mokro izgleda baš godin tvom zelenilu, super izgleda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Rado bi popila kapučino s tobom u tvom prekrasnom kutku.Što se tiče darivanja ogromnih biljaka,probala bi se povezati sa firmama ili školama(možda preko prijatelja) da dođu,ako pristanu,sa svojim ljudima i vozilima po njih.Prekrasno bi izgledalo u velikim prostorima sa puno svjetla.Možda sportska dvorana ili tvornica sa velikim lobijima.Ja nebi imala srca baciti.Na koncu dala bi oglas.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Moram priznati zavidim ti malo na zimskom vrtu , lažem puno ti zavidim, što sve može tu prezimiti, a i zimi uživati u cvijeću.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, stavi i u oglase (tu kod nas na forumu) da ih daruješ!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
draga moja pa ti živiš u raju a ne ja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mali kaktuse nisam sve, tek sada sljedi posao, a fotićeve baterije se pune!!!!!!
Zemlja mi je još tako mokra da od kopanja i štihanja moram odustati prije nego sam se počela!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo za nove slikice, a Kiki je dala odličnu ideju za veeelike lončanice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ohoho,pa tisi uspjela sve poslikati?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tu je i "dom za usvajanje lončanica" da imam kuda bila bih super udomiteljica, jer bih ti sve uzela, a ovako želim da svaka biljčica nađe topli dom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |