Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
balkonska đungla je totalno po mom ukusu
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Bez obzira na to kaj si se proljetos žalila na gubitke, još uvijek stvarno imaš kaj pokazati i u čemu uživati. Balkon ti je džungla, a ni vrt nije daleko, prekrasno. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Sada imamo istu pozadinu na slikama ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dogegala sam se i do tebe. Ostala sam paf
![]() Krcati balkon ![]() ![]() ![]() ![]() Šmrčkice nedostižna si, vrijedna kao mrav, sve stigneš. Ne znam od kuda crpiš toliko snage ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Smrcko,divan ti je vrt,a krompir predivno cveta...mogu da mislm kako je dobar kad se tako svez ispece
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Naravno, nema se baš puno za reči jer ostajem bez riječi.
Samo pohvale i naravno vidimo se opet sutra u tvom vrtu. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasan ti je vrt Šmrcko a i terasa!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me draga naša konačno kući. To što smo te vidjeli zamazanu (a nisi, baš si super, maldenački otkačena) i što je vrt urnebes (a nije jer je velik, ogroman, bogat i osmišljen) nešto je najljepše što nam se danas dogodilo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ni ja neznam što je to Ančice, čudno izgleda
![]() Super izgleda kao i gužva na balkonu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Može naplaćujem ulaz
![]() ![]() Sad će Hoja reći " Što će joj pelcić i onako ima posla preko glave ![]() Eh jesam se naradila danas kao sivonja, od 8 do 20.00. A kad dođem opet ću zateći travu do vrata. Samo da mi uvedu struju ( koja je plaćena, ali je nema jer je kod na sve u negdje???) i MM bude htio kupiti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vrijednice došla sam te samo na brzaka pozdraviti i zahvaliti na odgovoru u mom vrtu. Jednog dana ću te i ja iznenaditi, nadam se. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Alisica
![]() U mom dnevnimu se vide bolje slike ograde, dignuta je na 1.5 metar. Sprječava buru, a i ljepše mi je raditi zaklonjena od pogleda, nekako opuštenije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ovdje je pravi raj za oči!Smrcko baš si vrijedna..Svaka čast.Vidim da je tvoj povrtnjak dobio zelenu zaštitu,nadam se da si zadovoljna njome?
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |