Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 31> |
Korisnik | |
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Stolica mi je super, već mislim da sam to napisala.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ne znam zašto si nezadovoljna, meni se jaaaaaaako sviđa... salveta je vrlo interesantna i odlično si sve to skupa iskombinirala... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Hvala curke! Dina predlažem razmjenu, meni ponekad smeta što su previše uredne, zapravo mi se sviđaju malo musave!
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
dakle, kutijica ti je prokleto uredna, moja nikad ne ispadne tako, uvijek nešto zabrljam..
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
meni je prekrasno..........o ukusima se ne raspravlja.....ak je gospođi to želja mi dekupažice smo tu da ispunimo želje...heheheh
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi se dopada
![]() ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Meni se stolica sviđa, dobro ju je gospođa zamislila.
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Stolica je malena, dječja, rađena za jednu gospođu koja je sama obnovila boju, izabrala salvetu i htjela cijelu salvetu na sjedište. Ja za poklon dodala vazu i kutijicu. Moram priznati da mi se ne sviđa. Ali ona je to sebi tako zamislila. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mima. Nasmijala si me, jedino se bojim da me Čačić zaposli da bi se i ja pokvarila - to ti je kod nas zarazna bolest.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ajmo, kako si ti vrijedna. Koliko radova u nekoliko dana.
Tebe bi Čačić trebao zaposliti da nam malo pokreneš gospodarstvo.
5-ica za izvedbu.
|
|
![]() |
|
Jani, Mamina - hvala
![]() Jani rižin papir sa ružom je iz Lumosa, ovaj jednobojni je iz Chemaca i zapravo nije bijeli već neke žute nijanse , nije na metre već komadni neznam zapravo dimenzije.
Jani sutra očekujem onaj tvoj tajni poklon.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Okić-radovi su predivni!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - ti si stvarno turbo vrijedna,ni ne stignem sve komentirati. Onaj tanjur s rizinim papirom mi je bozanstven, jako jenostavan ali bas zbog toga mi je poseban. Moram probati taj tvoj sistac rada. Je li i bijeli rizin iz Lumosa ili onaj na metre?
Budi nam i dalje tako vrijedna da imamo u cemu uzivati! |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Hvala djevojke, Klara ostalo mi još tog rižinog papira sa takvom ružom, pa ako hoćeš pošalji adresu na pp i pošaljem ti, nije problem!
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jako lijepo Okić
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |