Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S ovim sam se počastila
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Malo cvijetnog
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Divno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
kupila sam ih u plodinama,zaleti se ako su ti negdje u blizini bilo je raznih vrsti ![]() |
|
![]() |
|
draga moja toliko si me nahvalila da me je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nemoguće je posvetiti se svim vrtovima na forumu u nekoliko dana jer ih je toliko da je vremena malo i kad dođeš poslije desetak dana zatečeš čaroliju boja, ako ne u vrtu jer tamo caruje zima a onda u kući gdje je obilje cvijetnih čarolija kao kod tebe, neću izdvajat ništa da ne bih nešto izostavila ili nedajbože uvrijedila koju biljčicu zato ovo oduševljena sam pogledanim zato s nestrpljenjem očekujem još!!!!!!!!!!!
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Jaca prekrasno ti je svijeće,posebno u ove zimske dane.Oduševile su me sanseverie var.Gdje si ih nabavila?
![]() |
|
![]() |
|
kod tebe je već proljeće vani,a ja sam zapela u kući ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ja se pitam di je to proliće više-kad ono zapelo u jace! Daj ga malo i nama!
Stvarno kod tebe sve lipo rascvitano! |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
znala sam samo za kliviju cisto narancaste boje al za ovakvu nisam hvala na pomoci
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
AJAMA-hvala na trudu,ima sitne listiće,a vidi se mali i žutog cvijetića,baš mi je drago što si me posjetila
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=natalija]
orhideje su ti stvarno divne
![]() ![]() ovo zadnje mi sliči na neku coronillu - po listu [/QUOTE mislim da si u pravu,jer su režnice uzete s mora ,sad još moram vidjeti,kako ih zakorijeniti ![]() |
|
![]() |
|
jEKAFRA,to ti je clivia,dobro ti je Natalija rekla.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
narančasto izmđu orhideja je klivija, ako na to misliš |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
kako se zove cvjetic ispod ljiljana
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
orhideje su ti stvarno divne
![]() ![]() ovo zadnje mi sliči na neku coronillu - po listu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |