Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 64>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 19:21
S ovim sam se počastila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 19:11
Malo cvijetnog
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 18:58
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Divno ti je cvijeće Clap

smile79
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 10:20
Divno ti je cvijeće Clap
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 10:13
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Jaca prekrasno ti je svijeće,posebno u ove zimske dane.Oduševile su me sanseverie var.Gdje si ih nabavila?

kupila sam ih u plodinama,zaleti se ako su ti negdje u blizini bilo je raznih vrstismile79
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 10:11
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Nemoguće je posvetiti se svim vrtovima na forumu u nekoliko dana jer ih je toliko da je vremena malo i kad dođeš poslije desetak dana zatečeš čaroliju boja, ako ne u vrtu jer tamo caruje zima a onda u kući gdje je obilje cvijetnih čarolija kao kod tebe, neću izdvajat ništa da ne bih nešto izostavila ili nedajbože uvrijedila koju biljčicu zato ovo oduševljena sam pogledanim zato s nestrpljenjem očekujem još!!!!!!!!!!! Clap

draga moja toliko si me nahvalila da me jeEmbarrassed biće slikica kad dođe proljeće,ja sam u dubokom snijegusmile65
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 21:11
Nemoguće je posvetiti se svim vrtovima na forumu u nekoliko dana jer ih je toliko da je vremena malo i kad dođeš poslije desetak dana zatečeš čaroliju boja, ako ne u vrtu jer tamo caruje zima a onda u kući gdje je obilje cvijetnih čarolija kao kod tebe, neću izdvajat ništa da ne bih nešto izostavila ili nedajbože uvrijedila koju biljčicu zato ovo oduševljena sam pogledanim zato s nestrpljenjem očekujem još!!!!!!!!!!! Clap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 09:24
Jaca prekrasno ti je svijeće,posebno u ove zimske dane.Oduševile su me sanseverie var.Gdje si ih nabavila?
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 09:29
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Ja se pitam di je to proliće više-kad ono zapelo u jace! Daj ga malo i nama!
Stvarno kod tebe sve lipo rascvitano!

kod tebe je već proljeće vani,a ja sam zapela u kućiWinkpa hranim dušu,kad ne mogu rukesmile127
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 15:46
Ja se pitam di je to proliće više-kad ono zapelo u jace! Daj ga malo i nama!
Stvarno kod tebe sve lipo rascvitano!
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 12:22
znala sam samo za kliviju cisto narancaste boje al za ovakvu nisam hvala na pomocismile73
JELENA FRANIC
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:19
AJAMA-hvala na trudu,ima sitne listiće,a vidi se mali i žutog cvijetića,baš mi je drago što si me posjetilasmile73
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:15
[QUOTE=Betty Boop]Ja nemam pojma koja je ovo prelepa biljka za čijim imenom tragate
ali moram da pokažem svoje oduševljenje i njom i ostalim lepoticama ovde prikazanim
Mini sanseverije su preslatke [/QU
Betty i meni su slatke,svaka ima posebne boje linija još se bolje vide uživosmile79
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:07
[QUOTE=natalija]  orhideje su ti stvarno divne smile94, a klivija je veličanstvena, kao i ljiljan, a tek sanseverie... Clap

ovo zadnje mi sliči na neku coronillu - po listu
[/QUOTE
mislim da si u pravu,jer su režnice uzete s mora ,sad još moram vidjeti,kako ih zakorijenitiThumbs%20Up
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 09:04
jEKAFRA,to  ti je clivia,dobro ti je Natalija rekla.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 07:49
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

kako se zove cvjetic ispod ljiljanasmile226

narančasto izmđu orhideja je klivija, ako na to misliš
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 22:46
Ja nemam pojma koja je ovo prelepa biljka za čijim imenom tragate
ali moram da pokažem svoje oduševljenje i njom i ostalim lepoticama ovde prikazanim
Mini sanseverije su preslatke
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 22:26
meni ovo lići na peperomiu smaragd ili obtusifoliu
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 20:45
kako se zove cvjetic ispod ljiljanasmile226
JELENA FRANIC
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 20:37
 orhideje su ti stvarno divne smile94, a klivija je veličanstvena, kao i ljiljan, a tek sanseverie... Clap

ovo zadnje mi sliči na neku coronillu - po listu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 64>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.