Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da,i ja očekujem sunce,a ono nikako da promoli iz onih silnih oblaka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I opet vas sve toplo pozdravljam, i hvala vam što ste tu uz mene!!
Primorka - salix je, zapravo, ukrasna vrba - bojim se da mu baš ne bi bilo njaudobnije u posudi. Ne znam, možda ga još neko vrijeme možeš držati u posudi, ali svakako ga preporučam presaditi u zemlju..
Kišilo je kod mene i noćas, ali se danas i suncu smijemo nadati (rekoše meteorolozi) pa ću ponešto opet za nas slikati. Jučer sam presadila koprive - sad su mi po dvije u teglama, dodala još nekoliko lijepih lobelija u vrt, pa gipsofile u tegle s pelargonijama i nekoliko karanfilčića u kamenjar. Sad mi je kišica to zalila , i vrijeme je da sunce obasja moj vrt a i sve naše vrtove, zar ne!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Meni je tvoj vrt postao nezaobilazna stanica i zato očekujem slikice, pothitnooooo
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
sta mi radis
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivne panoramske fotografije, uživala sam u razgledanju otočića, poluotočića kao i hodnika......prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Tvoj vrt je stvarno predivan, panoramske slike su prekrasne..Salix je sve ljepši i ljepši..
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Draga, kod tebe je sve prekrasno!
Iskreno uživam gledajući tvoje fotografije. A salix je predivan.
![]() Molim te reci mi da li on može rasti u tegli? Kupila sam u subotu jedan na samom rubu preživljavanja pa ga se bojim odmah posaditi u vrt.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da nam se sto prije vrati sunce
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasan ti je vrt. I ustvari panoramske slike pokazuju kako je uredan, lijepo osmišljen. Puno trave a opet i puno cvijeća.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobro je da imaš u rezervi malo sunčanih sličica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiša je , za sada, malo stala i kod mene, a sad će doći vrijeme za zabrajanje šteta. Neke su je cvijećke (ponajviše visoke karanfile, klinčeke, ivančice i neke sitnije cvjećke) vjetar i kiša sasvim prevrnuli - skroz su polegli na sve strane i pokušat ću ih pridići pa da vidimo hoće li preživjeti. I neki grmići (vajgela, ljetni jorgovan) su mi polegli pod kišom i naletima vjetra... Ali, srećom, nije bilo većeg nevremena pa se neću žaliti.
Svima koji ste me posjetili veliku pusu šaljem i idem dalje šetati vašim vrtićima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvom urednom vrtu sve odiše svježinom i urednošću. Kamenjar se baš dobro razbujao!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Iz svakog kuta tvoje dvorište izgleda krasno, uvijek uredno!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pogled sa balkona je melem za oči,kako je lip tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iz kojeg god kuta slikano, iz bliza, iz daleka, odozgo, iz aviona - kad je nešto lijepo, onda je lijepo
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Obožavam tvoje panoramske slike, oni viseći pitari su super, znaš kako kod nas kažu: Udri balun kad ti dođe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |