Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 19:12
iako kažaš da ga je malo, snijega ipak ima dosta, i lijepih sličica, fifi uživa u zimskim radostima!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2010 u 19:51
A naida draga ja sam znala da će tvoj vrt biti lip i pod snježnim pokrivačem,predivan je!Skulpture su se pojavile od grmova i predivne su!Mali Fifi dobro se snalazi sa svojim malim nogicama  u novom okruženju i vidi se da uživa.Presladak je!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 13:41
Sve vas toplo pozdravljam - rastapa se snijeg kod mene...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 16:03
Šteta. Baš je vrt poseban ovako obučen u bijelo!Big%20smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 22:02
kad napada onako sve se bijeli, pa kad zasja sunce na takav snježni ugođaj, to mi je nešta najljepše, tada bi odmah izašla rado u šetnju i na grudanje
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 23:14
Vidi se s koliko radosti i ljubavi uređuješ svoj dom i vrt! Uspijevaš stvoriti poseban ugođaj u svim godišnjim dobima.
Sutra je novi dan.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 05:47
Bit će snijega opet i još puno radosti za Fifića!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 11:59
Od silne bjeline prije nekoliko dana malo je ostalo..

Kamenjar..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 12:28
Pa ti uopšte više nemaš snijega!!!!!!!!!!! smile141Pa kako si se ga riješila, kod mene sve bijelo, ja ložim sve u 16 ali mi ne uspijeva!!!!!smile227

Ali do mene je cesta suha kao sunce!!!   Tako da bi mogle ti, mali kaktus i  Tija ,nasmile142 bez  smile116!!!!!!Daj isplaniraj nešto!!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 22:26
kamenjar ti izgleda kao da nije ni bilo snijega, u stvari kao da nikako nije bilo snijega, sve je lijepo zaleno
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 22:32
Odmah je i meni toplije smile171
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 22:50
Prošetah malo i po snijegu,zaista kod tebe je lijepo u svako doba godine,pa zato svaki put kad ušetam i nauživam se
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 12:20
Baš je dobra ova priroda, jedan dan bijelo, pa opet zeleno (priznajem zeleno mi je draže)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 13:21
Aaaa kako je lijepo sve zeleno.Kao da već proljeće kucka na vrata!Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 18:25
Ma meni je kod tebe uvijek fantastičnoo draga moja smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 19:47
a kako ti se lavanda i ružmarin zelene, nevjerojatnoClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 23:10
Krasno je u kamenjaru kao da nije bilo snijega. Clap
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 01:59
Snijeg je ostavio za sobom lijepo uzdržane biljke.Otočići, kamenjar, ponovo su izronili i ponovo plijene svojom lleeeepotom

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 06:51

Teško je povjerovati da je sve ostalo netaknuto!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 14:44
Ako je i kod tebe sada isto kao i kod mene, onda ti je opet sve bijelo i zelenilo je opet nestalo ! Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 160161162163164 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.