OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 374> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeeee...da je meni toliko kamena,gdje bi mi bio kraj.
Uživam gledajuči tvoj kamenjar i samo uzdišem ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pravo Štefica kaže -a ja se mućim dok pronađem koji ali svaka čast u tvome vrtu sam baš se nauživala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kaj se tiče kod mene s kamenjem je ko da sam u slavoniji..moja zloćesta susjeda kupi i to ka god ja nekam zdimim ona si naravno "posudi" kamenje stvarno bih ju
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasan kameni zidić.blago tebi kaj imaš u izobilju toliko kamenja.ja moram organizirati cijelu expediciju da nabavim malo kamena.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kameni zidići-gromače čini mi se su super, bijele margerite kao tvoje mogu samo sanjati, a vidim još ima mjesta za nove biljčice, pa to je baš super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a što da kažem što drugi nisu već rekli.......uvijek nešto novo
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Ja ću se pridružiti onima koji plaču što nemaju koji kamen...A koliko sam ga imala....ajme meni, al' tko je onda čuo za kamenjare.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iznad ovog kamenjara vodi jedna uska stazica do glavne ceste
![]() pa ako vam nije dosta vaše trave, evo vam malo i moje. Ma pokosit ćemo je, ali bila je tako lijepa, pa mi je bilo žao. Svašta tu raste, smilje, koromač, centrantus ruber, ivica ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Joooj, kod vas smilje raste ko drač a ja svoje mazim i pazim i svakog proljeća strepim hoće li mi preživjeti zimu, ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i obično, kod tebe nema čega nema.............kad cvijeće raste u travi............nemam o čemu pričati!
Jako mi se sviđaju slike za usporedbu - lanjske i ove godine - razlika je ogromna!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..posebno mi se sviđaju ove slike prije i poslije..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe je sve preljepo pa čak i trava
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Gledajuci tvoj kamenjar i sve ostale,moja zelja da ga imam i ja je sve veca i veca ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
predivno ,Otok pogotovo margaretice a one tvoje su se kod mene bas lipo pripitomile jedva cekam da se razrastu
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo mastorice
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pratim već nekoliko dana kako krotiš ovu padinu. Sigurna sam da ćeš ti to lijepo urediti. A slike trave s prethodne stranice mi se posebno sviđaju. Unesu one posebnu draž u vrt.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 160161162163164 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |