Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 319> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobro su najavili,već jutros me dočekao snježni pokrivač.Opet je sve cvijeće skriveno ispod,a ja se pripremila za sadnju novog. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Jesam puno posla napravila,ali to je kap u moru koliko još treba napraviti.Slika naravno ima,samo ovaj današnji snijeg me opet iznenadio.Ima ga 15 cm. ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Prima se prima, još i kak. Opet je sve bijelo i to debelo bijelo. Camellia je sigurno zbog toga u komi pa nam se ne može javiti. Nadam se da je to zadnji snijeg.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...kokaaa...nadam se da se kod tebe ovaj snijeg ne prima
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Draga moja ... vidiš li ti ovo vani kroz prozor ?! A mi se veselimo proljeću , pripremamo, sijemo... a ono snijegić
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Camelia
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Još da proguramo snijeg koji najavljuju za noćas i sutra pa krećemo s alatom u vrt. Sva sreća da sukulenti ne traže veliki angažman pa ćeš stići i njih njegovati nakon vrtnih radova. Bit će sreće i umora na kraju dana. |
||
|
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Draga camellia, koliko si već posla u vrtu odradila sigurno nam imaš i nešto pokazati. Tvoj veliki vrt mi je uvijek bio inspirativan. A za sukulente...tu više nemam što reći. Izbor je lijep i velik i vidi se da im posvećuješ mnogo ljubavi i vremena. ![]() |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
enrikova nona hvala ti na šetnji.
![]() kamenjar ja svaki dan nešto presađujem ili sijem.Od teglica se više ne može hodati,a ja tek na pola puta. ![]() aralija nisam probušila tegle jer je to tek privremeno rješenje.Radit ću vani vrt za sukulente i kaktuse i kad ih sve složim,onda ću probušiti teglice. ![]() anabistrica svaki put kad kupim neku trajnicu,sjetim se tebe.To znači da su počeli vrtlarski radovi.Nisam sigurna da li to znači da neću imati vremena za sukulente. ![]() rosa 2 i na tebe sam mislila ovih dana.Orezujući svojih 50 ruža sva sam se izgrebala i mislila kako je tek tebi.Tvoj broj ruža je zaista zadivljujući. ![]() Betty Boop hvala ti na lijepim riječima. ![]() Mari 5510 i meni je ta gasteria prekrasna. ![]() belice hvala na kavi.Kod mene su već prvi ovogodišnji žuljevi od motike zarasli.Svaki slobodni trenutak,bez kiše,koristim za radove vani. ![]() 11111 hvala ti na šetnji. ![]() Retriver Sara živa sam i uglavnom radno.Orezano je sve,ruže su okopane,a ostatak polako,koliko vrijeme dozvoli.Imam još dosta posla oko rubnjaka gredica,moram požuriti dok trava nije krenula jer je puno teže. ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Vrijednice moja draga... ja ti želim dobro jutro i ostavljam jednu kavicu da ju popiješ kad otvoriš okice, da ti dan lijepo krene i.... lakše malo s tom motikom
![]() ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ova mi je posebna ![]() |
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Divna si ![]() ![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
e bas mi je drago samo neka lijepo napreduju ako bude trebalo jos ima ih ,a jos im se pridružilo i 12 novi
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
Hej draga, znam da imaš posla sa snijegom i lopatom, ali uzmi malo metlu u ruke i počisti sandučić. Moja je poruka pala u bezdan nepovratno
|
||
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Stiže proooljeće, presađivanje u toku , a vidim i neobične teglice , samo dali su bušene, preljepo koka kako bi reka naša RS. btw još ništa od naručenih teglica ali ovaj vikend ću morati prošetat do pijace da vidim što se zbiva???????
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
ajme ne pominji presađivanje ,kad samo pomislim sta sve treba presadit,posadit,zapelcat uhhhhhhh
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
ma vrijedna si ti stalno
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
![]() Lithopsi |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |