Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 08:26
smile227prekrasne sobne biljke imaš! tvoja kuća je kao botanički vrt!
poklon ti je prelijepThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 08:49
slažem se s antonijom!!! kuća ti je kao botanički vrt!!!!!
smile78
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 11:41
Mislim da si moram naći vremena i osobno pogledati ovo lijepo cvijećeClap
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:34
smile57
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:16
Kod tebe je sve cakum pakum
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:14
Krasan cvijet, a ti si ga prekrasno uklopila u dekoraciju stola Clap
život je more
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:19
Prekrasno Anaida!
S obzirom da si nas žarila i palila s vrtom, nisam ni sumnjala da nas budeš iznevjerila s unutrašnjim biljem!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 06:33
Antonija, Vilmač, Lantana, Mali Kaktus, Lovro, Gioiaa, Anastazija - liejpe vam i tople pozdrave šaljem, hvala što ste me posjetile.. Kod mene i jutros -7, najavili su nam snježne koke danas, bit će ih lijepo gledati kako plešu i padaju..  I opet će sve biti bijelo, bijelo..  

Mali Kaktus - naravno da bi već trebala doći na kavicu i razgledavanje mojih lončanica.. Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 07:46
Sad i ti imaš syngonanthus mikado, baš je lijepa biljčica
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 08:19
Prošla sam malo tvojim botaničkim vrtom po hodniku, zavirila kroz prozor u vrt, podragala Fifića koji se sklupčao na toplom (ovo naravno samo zamišljam!), ukratko uživala u toplini tvog doma..
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 06:37
Noćas i jutros - pada, pada, pada... Sve je bijelo, bijelo.. Uh!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 06:51
Lepi moj različak, slike cvijeća u svako godišnje doba čovjeku raznježe dušu!
Dobro ti jutro!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 07:50
Hoyček, jutro!!
A svima pozdravi uz moj trenutni pogled

P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 08:03
Tvoj interijer je predivan.Uživam svaki put kad nešto slikaš. Lijepi prostor, puno biljki, za sve ima mjesta.... a slika stola kroz zastor je Thumbs%20Up

Snježni pogled je krasan. Kao pogledWink Iako je kod tebe ravnica, pa je nešto lakše nego kod nas u brdovitim krajevima!WinkLOL
Fifi sigurno uživa sto posto!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 08:43
 Moj Fifi je samo kanale u snijegu "radio" jutros (od pola 5 do 5) Smile  - onako, prvo je malo gledal kaj se to dogodilo dok je on unutra toplo pajkil i zašto je sve tak bijelo, bijelo, a onda samo vidiš malo crno klupko u vrtu i iza njega trag poput kanala ostaje u snijegu Smile LOL . E, takav je trag i iza mene i mog auta jutros u 5 ostajao dok sam na posao putovala..
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 08:56
Ne zavidim ti niti malo na ovoj bjelini, a niti na ovako ranom ustajanju
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 11:26
Došla sam vidjeti kakva je situacija kod tebe i moram priznati da mi se više sviđaju one cvjetne slike sa prošle stranice...

Meni ne smeta snijeg vikendom jer ne moram na posao, stoga ti baš i ne zavidim na ovoj ranojutarnjoj avanturi...Confused
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:19
nimalo ti ne zavidim na pogledu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 17:32

Blago tebi - ti znaš voziti po snijegu. Iza mene nikada ne ostaju tragovi kotača u snijegu . Bilo bi to opasno za okolinu LOL.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 18:01
I meni su draže sunčane i rascvijetane slikice Wink

Al što je tu je Tongue
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.