Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 16:29
Kod tebe je veće proljeće no kod mene. No sad će biti kod svih nas.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 16:38
volim doći na brijeg kod tebe uvijek cvijetno
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 16:53
Lewisia je prekrasna a i ostalo,stiže nam proljeće,vidi se po tvom rascvjetalom vrtu ClapClap
Na vrh
JEKA FRA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 710
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JEKA FRA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:01
vauuuuuuu      koji noviteti posebno izdvajam onaj sa zutim cvjetovima dali je trajnicasmile64smile64smile64
JELENA FRANIC
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:41
Vrlo lijepo si se ponovila,a u vrtu se vidi da proljeće ipak stiže,malo kasni,ali stiže
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 18:52
Ajooooj! Moje je proljeće u usporedbi s tvojim još zima :(
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 19:27
OOO nije me bilo par dana..  ja sam mislila kako ti meni sad uživaš s unučicama i imaš pune ruke i srčeko posla, a kad ti ono... super žena ! Sve stigneš ! Ništa , kažem ja tebi da ću te morati posvojiti i gotovo ! LOL
Neznam ni od kud bih te sad krenula hvaliti... Lewisia je za umrijeti draga, nadam se da će ova opstati.... ma drži ti nju u tegli Wink. Vrt... divan , fotke još divnije, kad ih ovako gledam, mislim se jesam li ja onda na nekoj drugoj planeti ?

Jednom riječju... PREKRASNO ! smile57
belica,zagreb
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 20:23
prekrasni cvijetići kao i uvijek
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 21:11
prvi put vidim lewisiu - prekrasna je, kao i sve ostalo
Lipik
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 12:51
...hej koka...kakva katastrofa od vremena danas u odnosu na jučer, kaj neConfused...znam da to mrziš, a kaj moremoLOL...ove sve curke prije mene već su sve napisale i nahvalile te pa više nemrem ništa originalno smislitiWink...ma znaš ti dobro sve kaj ja mislim, kaj ne?Wink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 13:22
Lewisia
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:33
Originalno poslano od člana MermaidDreamer MermaidDreamer napisao:

naravno, jedva čekam buđenje prirode i prekrasnih novih slika svega

Priroda se budi,ali nikako da se pokaže sunce.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:36
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Kod tebe je veće proljeće no kod mene. No sad će biti kod svih nas. [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />

moon mislim da će ove godine sve jako kasniti.Oko mene još nijedna voćka nije procvala,tek sad se vide pupovi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:39
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

volim doći na brijeg kod tebe uvijek cvijetno

Samo ti dođi ajama,nadam se i ja što bržem cvjetnom ugođaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:41
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Lewisia je prekrasna a i ostalo,stiže nam proljeće,vidi se po tvom rascvjetalom vrtu [IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" />

stefice,lewisia već ima otvorenih 10 pupova i to sve u 3 dana.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:44
Originalno poslano od člana JEKA FRA JEKA FRA napisao:

vauuuuuuu      koji noviteti posebno izdvajam onaj sa zutim cvjetovima dali je trajnica[IMG]smileys/emot120.gif" height="105" width="139" align="absmiddle" alt="smile64" />[IMG]smileys/emot120.gif" height="105" width="139" align="absmiddle" alt="smile64" />[IMG]smileys/emot120.gif" height="105" width="139" align="absmiddle" alt="smile64" />

JEKA to sa žutim cvjetovima je šeboj.Imam i ljubičasti,ali još ga nisam uspjela razmnožiti.Sjemenkama mi nije uspjelo,a neke prijateljice su probale reznicama i također bez uspjeha.Ovo proljeće ću probati opet.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:46
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Vrlo lijepo si se ponovila,a u vrtu se vidi da proljeće ipak stiže,malo kasni,ali stiže [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" />

mali kaktus baš sve kasni,a tako i prodaja trajnica.Ponekad pogledam na Dolcu biljke,ali je ponuda još slaba pa kupim ono što se nudi trenutno.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:48
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Ajooooj! Moje je proljeće u usporedbi s tvojim još zima :(

Vjerujem ti Medo.Kod mene na brijegu još nešto i cvjeta,ali dolje u podnožju je puno više cvijeća i temp. razlike su 2-3 stupnja.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:50

Cvijet euphorbie
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 11:51

Heuchere su sve već krenule
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 164165166167168 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.