Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 319> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se s Carol, dugo nisam mogla oko odvojiti od tog prekrasnog cvijeta. Imaš ti kameliju i u vrtu, zar ne? Kak je ona?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Imenjakinja ti je prekrasna. Da si uslikala samo cvijet, bez lisca, pomislila bi da je engleska ruza.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Haworthia fasciata od naše aralije |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Od naše drage aralije,isto još bez pravog ID |
|
![]() |
|
![]() Jedna Echeveria još bez imena |
|
![]() |
|
![]() Haworthia cymbiformis |
|
![]() |
|
![]() Ove sam samo premjestila u zajedničku teglu Dvije echeverie agavoides i e.alienor(mislim) |
|
![]() |
|
![]() Ovaj graptopetalum sam slučajno našla u zaboravljenoj tegli u spremištu.Sigurno tri mjeseca nije dobio ni kapi vode i izgleda bolje nego oni o kojima se brinem. |
|
![]() |
|
![]() I graptopetalum paraquayense sa pupoljkom |
|
![]() |
|
![]() Sedum palmeri |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I amarilis samo što nije procvjetao |
|
![]() |
|
![]() Moja Camellia sva u pupovima i tek jednim cvijetom |
|
![]() |
|
Carol izgleda da će orezivanja biti puno jer ovaj novi snijeg već je visok oko 25cm i još pada.Uz to još i puše.Duga zima,ali zato će nam proljeće svima biti još draže.
moon moji rododendroni su svi slomljeni.Gledajući ih sjetila sam se tvojih i nadam se da su zdravi.Moja susjeda je imala najljepšu ružu stablašicu koju sam u životu vidjela,bila je ogromna,snijeg joj je slomio cijelu krošnju.Čuvaj one svoje ljepotice. Anabistrica bar nam teretana radi.Kod mene se opet čisti dva puta na dan. kikach odlučila sam da više neću žaliti.Odmah idem popisati što sadim u proljeće. belica šaljem ti tople pozdrave s brijega.Nadam se da je ovo zadnji snijeg ove sezone i da konačno odahnemo svi od ovih snježnih radosti. Retriver Sara hvala ti lijepim riječima i što si u svemu pronašla ono najljepše,a to su biljke koje prkose svemu.Ni suša,ni vjetar ni snijeg ne mogu im ništa.Euphorbia me posebno oduševila.To zahvaljujem našoj Horti koja mi ih je preporučila i dala sadnice. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nije da ti nisam vjerovala draga, kada si mi pričala o slomljenim granama, ali vidjeti to ovako svojim očima izgleda pretragično...draga moja, znam da ćeš ti to sve lijepo porezati i orezati i da će većina toga ponovno oživjeti, ali to više nije to, zar ne? U potpunosti razumijem tvoje osjećaje, tvoju tugu, ovakve štete su zaista nenadoknadive u smislu tvoje zamisli izgleda vrta...no, vjerujem da će ti sinuti nove inspiracije i ideje za novu koreografiju
![]() ...ali zato imaš nešto i da te veseli i čini ponosnom...sigurna sam da imaš najljapšu nandinu na forumu, a i šire kak se to popularno veli, na ovim prostorima, hehe...zaista je veličanstvena ![]() ...to isti bi se moglo reći i za tvoju auphorbiu jer još nisam vidjela kod nikoga, a bome ni kod sebe takav primjerak da nema ogoljele grane...ova je jednostavno prebujna, krasno formirana, savršena ![]() ...i da ne zaboravim plastenik...prelijepa salata, poriluk cušpajz ![]() lijepi pozdrav koka ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Jutreko ti želim... i ostavljam lijepe misli i želje za ovaj dan
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome da, opet je napadalo snijega i opet je težak. Valjda ti se neće još dodatno polomiti grane. Bože kak je ta veljača dugačka, nikad kraja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod nas danas nije padao snijeg, a ovaj što je prekrio i zatrpao cijeli vrt je jako težak i vlažan. Tko zna kako će sve izgledati ispod njega.
Držim palčeve da bude što manje štete |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia, a kaj da ti velim. Na zalost danas novi centimetri i novi problemi. Ja sam nastojala odrezati polomljene grane, da se rane nebi povecale. No kad okopni imale budemo pune ruke posla. Ti barem imas sukulente za utjehu (ako to moze biti).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |