Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 226> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve,sve....sve je cvijeće lijepo,ali kad vidim tvoje oleandre... ne mogu zamisliti da su usred kontinenta a tako prekrasni!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme meni koja je tu "pljuvačnica"
![]() ![]() ![]() I.... što si ono na početku rekla.... da su to slike iz komšijinog vrta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Naša Triša kao ljuta paričica, baš te našla peckati |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Niho draga oleandri su ti zbilja mrak, dobro se baka pita kako mogu opstati na kontinentu pa još takvi????
Ali mene je oduševila baš ova biljčica, što je to?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
He-he-he, uživam u ovoj temi, ma to vam je moja druga tema, niho više ne smije ni blizu - boji se.......
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Niho legendo lantana mi je mrak ,ja sam nova velika ljubiteljica lantane !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ----- Kameni cvijet ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--Jedan par u prekrasnoj Splitskojvazni..Tweti hvala..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
--Ladolež..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
_Novi olianderi koji još nissu cvijetali
![]() |
|
|
|
![]() |
|
-Malo mog vrta ispred kuće
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajme koju si ludi poklon dobila od Tweety
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e baš se svaki put oduzmem kad gledam tvoje prekrasne oliandere u punom cvatu a ja jadna hvalim se sa mojim prvim cvijetom,prelijepooooo nihoooo
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
niho
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
.Ja sam se iznenadila pa to za ne povijerovati -genijalno je i Hvala joj od srca -ali sad još malo kad mi dođe sve će ona to meni naplatiti ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha, ha neće me nitko izbaciti ne boj se. Uh hvata me nostalgija kad se sjetim sjedenja na tvojoj terasi, kad vidim ove slikice, a najviše nedostaju tvoji ćevapi, a kad se još sjetim da si mi obećala baklavu.......dolazim, kupuj orahe
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Samo ti zaj.- orasi prolaze i dr. dolaze a tebe nema -ma crkni nedam baklavu i sv eda dođeš -srce mojeeeeeeeeeeeee-ajde jesi krenula
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |