Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 226>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 18:41
Sve,sve....sve je cvijeće lijepo,ali kad vidim tvoje oleandre... ne mogu zamisliti da su usred kontinenta a tako prekrasni!ClapClapClapClap 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2010 u 22:41
Ajme meni koja je tu "pljuvačnica"  Wink, pa draga moja kako ti to možeš trpiti....., imaš najljepše oleandre da bi ih odmah preselila u moj vrt, ajde u cinijama te šišam Wink ali drugo sve za pohvalu .... a vidi ti naše Triše, ma da joj nisi više dala niti najmanji picmoljak, sad nek samo gleda i trpi LOL

I.... što si ono na početku rekla.... da su to slike iz komšijinog vrta smile96
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 07:05

Naša Triša kao ljuta paričica, baš te našla peckati LOLLOLLOL

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 08:16
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

.
Niho draga oleandri su ti zbilja mrak, dobro se baka pita kako mogu opstati na kontinentu pa još takvi????
Ali mene je oduševila baš ova biljčica, što je to?
Time is something you can never get back..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 09:21
He-he-he, uživam u ovoj temi, ma to vam je moja druga tema, niho više ne smije ni blizu - boji se.......smile79Niho ljepotice, samo ti dođi, evo neću više........
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 14:53
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

.
Svi su olijandri lipi,ali ova boja je meni najdraža SmileJa sam sebi ukorjenila,ali još je malecki i vidila sam pokraj ceste jedan oker boje i ići ču u "lov"po reznicuWinkCviće ti jeThumbs%20Up
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 16:05
Niho legendo  lantana mi je mrak ,ja sam nova velika ljubiteljica lantane !
smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:11
smile169     Evo samo nekoliko biljkica
----- Kameni cvijet

...
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:14
--Jedan par  u prekrasnoj Splitskojvazni..Tweti hvala..

.
,
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:15
--Ladolež..

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:16
_Novi olianderi koji još nissu cvijetali

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 19:18
-Malo mog vrta ispred kuće

.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 20:14
Ajme koju si ludi poklon dobila od Tweety Clap!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:01
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

He-he-he, uživam u ovoj temi, ma to vam je moja druga tema, niho više ne smije ni blizu - boji se.......smile79Niho ljepotice, samo ti dođi, evo neću više........
---------Ma znaš šta bolje da te admin izbaciva nego jaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOL-sunce moje zlatnoWink
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 21:07
e baš se svaki put oduzmem kad gledam tvoje prekrasne oliandere u punom cvatu a ja jadna hvalim se sa mojim prvim cvijetom,prelijepooooo nihoooo
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:21
niho
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 22:51
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

smile55bravo za obje
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 23:05
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

.Ja sam se iznenadila pa to za ne povijerovati -genijalno je i Hvala joj od srca -ali sad još malo kad mi dođe sve će ona to meni naplatitiLOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:31
Ha, ha neće me nitko izbaciti ne boj se. Uh hvata me nostalgija kad se sjetim sjedenja na tvojoj terasi, kad vidim ove slikice, a najviše nedostaju tvoji ćevapi, a kad se još sjetim da si mi obećala baklavu.......dolazim, kupuj orahesmile115
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:37
Samo ti zaj.- orasi prolaze i dr. dolaze a tebe nema -ma crkni nedam baklavu i sv eda dođeš -srce mojeeeeeeeeeeeee-ajde jesi krenula 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.