Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proljeće probaj sa Biokilom poprskati
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Proljeće čekamo slike, a Iris dobro kaže Biokil je nekad bio super, čak smo ga koristili za buhe na psima, ali ja to riješavam neopitroidom, ali mora biti suho.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala na savjetima, uskoro idem u akciju.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo nakon nekog vremena da se i ja malo "pohvalim"!!!
![]() |
|
![]() |
|
Već par dana si mislim moraš malo pisati šta se događa kod tebe na terasi, da ljudi ne pomisle da sam se ulijenila...Ali eto jučer sam imala jako lijep razlog da danas nešto napišem...
Naime, moje noćne frajle koje tako željno iščekujem su konačno procvjetale!!!
![]() Doduše nije ni imala drugog izbora nego da procvjeta, jer sam je toliko obilazila i prihranjivala da je jednostavno morala popustiti...na moju veliku radost...
Silvek i toje čili papričice napreduju a vidiš zaboravila sam ih slikati.Ma budem... matičnjak i dosta sporije ali ima naznaka i kod njega...
Eto da ne dužim, idem staviti slike...
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
vrijedna cura!!!
![]() |
|
nema kruha bez motike
|
|
![]() |
|
Ines, uvijek bila....
Ha,ha,ha,ha...
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah, taj tempo života. Znam kako ti je (
![]() |
|
![]() |
|
Silvek, samo ti uzivaj dok još mozeš, sigurno ćeš me se poslije kada se situacija promjeni sjetiti...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma ne, ja sam stvarno mislila da znam kako ti je. Istina, nemam dijete, ali imam toliko toga čime se bavim da ne stignem praf niti spavati...
|
|
![]() |
|
U to nisam niti sumnjala Silvek!
Ali svejedno uživaj, to je tako fin osjećaj kada radiš što voliš...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
proljeće ja bih još fotografija
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
na ovaj dnevnik zaboravilo?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
proljeće očito ima drugih poslova, ali kad se ona raspištolji, stalno ćemo biti u njezinom dnevniku.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sad joj"zapišemo" dnevnik pa si nek misli,hoće li svratiti,bar da pozdravi"goste".
![]() Evo,"ubrala"sam joj i par ostića,da ne veli da ništ nisam donjela
![]() Nek bar nešto cvate,možda onda i svrati
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Ma najbolje ste, baš ste me oduševile!!!
Evo vam jedna veeeelika
![]() Ovo se valjda zove telepatija...jučer sam mislila malo pisati kako sam radila neke pripreme za proljeće...
A šta ću sada ...moram malo pisati...
A vama drage u svakom slučaju hvala da ste me se sjetile!!!
|
|
![]() |
|
Znači ovako....
Ja sam već jaaako nestrpljiva kada će doći proljeće....Mislim da mi je nick najbolji na forumu!!! U zadnje vrijeme me svi iščekujete i želite, što mi je moram priznati jako drago.
Ali eto baš sam sa svojom mamom pričala preko vikenda i kažem ja njoj: joj mama još samo par vikenda i onda ćemo cijeli dan biti na terasi i prčkati po cvijeću. Ne znam koja je bila sretnija ona ili ja. Jer imam još dvije sestre ali niti jedna nema baš želju za cvijećem, mislim imaju one cvijeća ali ne uživaju u njemu kao mama i ja.
I tako...ja sam posadila lantane: crvene, žute, narandžaste i svijetlo plave.
Seni puno ti hvala na sjemenkama...
Također sam prošli tjedan presadila opet sam zaboravila kako se zovu ( one ukrasne žare ima ih Triša)...fitonij???
A kako sam čitala ovih dana na forumu o zamioklasu nisam mogla izdržati pa sam išla čačkati po njemu... Ipak ja sam jako puno naučila od kada sam tu...
![]() ![]() Tako...drage moje...ja sam se polako već počela pripremati za najljepši dio godine, ali još uvijek ne tako puno kao vi (triša). Ali dobro, budući da ja imam samo terasu bit će mi i ovo dovoljno...
|
|
![]() |
|
Vidim da je naše čačkanje po tvom dnevniku, a i Shashini ostići bio pun pogodak.
Bravo, otkrile smo proljeće.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Čitali budemo , čitali
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |