Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 48>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:31
..Evo mene opet ..Echeveria setosa me je obradovala s svojim cvijetom,i druga se priprema da cvijeta ...a imaju i dvije nove,kaktus i ovu drugu sam stavila u Identifikaciju! ..vracajuci se veceras kuci u zraku sam osjecala miris proljeca...oh,kako sam ga pozelila ..a i moje mezimice !

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:34
Ovaj u "konzervi" mi izgleda zastrašujuće, ali je predivan. Jesi ti brojila ikad svoje mezimice, koliko se toga skupilo?
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:39
Slike su savršene!
Četvrta slika je prekrasna.
I ja volim kaktuse i ostale sukulente
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ovaj u "konzervi" mi izgleda zastrašujuće, ali je predivan. Jesi ti brojila ikad svoje mezimice, koliko se toga skupilo?

"Konzerva" je od graska ..pocela sam ih skupljati ..a nisam ih brojala..morat cu to odraditi preko vikenda ..Hvala na ideji !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana adenium adenium napisao:

Slike su savršene!

Hvala Adenium...ja bih to ovako rekla "I ja volim Sukulente i kaktuse" ...kaktusa imam manje,mada ih u zadnje vrijeme kupujem "malo" vise !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:13
Vidim ja da si se ti "zalaufala" sigurno je novi stan veći od ovog sada.
Kaktusi su prekrasni, a čini mi se i da su veliki i znaš baš im pašu ove limenke od graška.
život je more
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:20
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Slike su savršene!

Hvala Adenium...ja bih to ovako rekla "I ja volim Sukulente i kaktuse" [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> ...kaktusa imam manje,mada ih u zadnje vrijeme kupujem "malo" [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> vise [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> !!

,a ja obrnuto,mene nešto u zadnje vrijeme uhvatila sukulentomanija
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:21
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Vidim ja da si se ti "zalaufala" sigurno je novi stan veći od ovog sada. Kaktusi su prekrasni, a čini mi se i da su veliki i znaš baš im pašu ove limenke od graška.

Nije bas puno veci ali s obzirom da cu tamo zivjeti sama,natrpat cu kucu i nece nikome smetati...a ima i taj mali komad dvorista tako da cu,kao Trisa ,poceti praviti(bolje receno kupovati,jer meni ih nema ko napraviti ) police...ma bit' ce to sve ok!
Upravu si "zalaufala" sam se...i previse..a Kaktus je poprilicno velik,kad bolje razmislim jedan je od vecih kaktusa sto imam !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 23:28

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Slike su savršene!

Hvala Adenium...ja bih to ovako rekla "I ja volim Sukulente i kaktuse" [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> ...kaktusa imam manje,mada ih u zadnje vrijeme kupujem "malo" [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> vise [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley4.gif" align="middle" /> !!

[IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> ,a ja obrnuto,mene nešto u zadnje vrijeme uhvatila sukulentomanija

Odlicno ..nisam sama ...ma tako i treba..cvijece je jedna od ljepsih stvari koja je usla u moj zivot u zadnje 2 godine...ljubav prema njima je neopisiva...i primijetila sam da i druge stvari dolaze polako na svoje mjesto...da bih imali moramo i dati,a cvijece uzvraca na najljepsi moguci nacin!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 14:27
Jako lijepo rečeno

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 19:41

Jako lijepo rečeno [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

[IMG]smileys/emot112.gif" align="middle" />

Hvala ti...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 20:35
Negdje sam već ovih dana pohvalila tvoju novu prinovu ali neznam više gdje Confused.U svakom slučaju super su. Ali Echeveria setosa ima prelijep cvijetak   

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:09
Originalno poslano od člana jasminaaa jasminaaa napisao:

Negdje sam već ovih dana pohvalila tvoju novu prinovu ali neznam više gdje  [IMG">http://content.sweetim.com/tbsig/sigimg=ad1" />

Ovih dana bi se trebao otvoriti i drugi cvijet na Echeverii setosi ,tako je malen..njezan..i tako lijep !! Hvala ti Jasminaaa...!!
Nego da se malo pohvalim...evo i mene na 1000 postova !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:13
dzomba koje cvijećesmile227Gdje to sve smjestiš?
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 23:26
Originalno poslano od člana nuna nuna napisao:

dzomba koje cvijeće[IMG]smileys/c029%5B1%5D.gif" align="absmiddle" alt="smile227" />Gdje to sve smjestiš?

Neces vjerovati,ali (gotov) sve je u stanu...mnoge od njih nisu velike tako da sam napunila police ..napolju,u stakleniku,su Pelargonije,Aptenia..Hebe je napolju kao i Primule i Violette..ostalo je SVE u kuci !!

Hvala ti!!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:21
Pa sve čestitke za 1000 post   

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:42
Originalno poslano od člana jasminaaa jasminaaa napisao:

Pa sve čestitke za 1000 post   [IMG">http://content.sweetim.com/tbsig/sigimg=ad1" />

Bas lijepo od tebe !! Hvala ti!!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:58
Hej Dzomba prešla si tisuću, čestitam, ajd pobroji svoje sukulente i kaktuse, pa ću ti otkrit tajnu koliko ih ja imam, jučer sam ih prebrojila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:02
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej Dzomba prešla si tisuću, čestitam, ajd pobroji svoje sukulente i kaktuse, pa ću ti otkrit tajnu koliko ih ja imam, jučer sam ih prebrojila.

Ok...odoh ih izbrojati !!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:09
Trisa,evo prebrojala sam    ..cekam tebe !

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.