Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 48> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasmin,campanula,erike i sve ostalo je predivnooooooooooo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Erika je predivna.
Ja vidjela jednu žučkastu,sad mi je žal kaj ju nisam kupila. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
One biljčice sa zelenim i crvenim listovima su fitonie.
Ta kampanula je prekrasna, erike također (očito je njihovo vrijeme i ja sam ih kupila) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Napravila si predivnu spizu ! Imam osjećaj da sam ti ja ubacivala u košaru.
A erika - nikada nisam vidjela tako lijepu !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Campanule su ti krasne
![]() Onu biljčicu što neznaš ime sam i ja imala, u jednom trenutku su tako brzo narasle i izdužile se da mi se više nisu dopadale...pa sam ih udomila kod kolegice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno Džombice i ja sam kupila dvije erike upravo te dvije boje
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
baš si me ugodno iznenadila,... a ja mislila da kod tebe ima samo kaktusa, a ono svega u bašti.
Erike su ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opet sam bila u spizi
![]() ![]() Jos jedna Erica,ovaj put Erica Gracilis: ![]() ![]() Bas su mi lijepe ovako zajedno ![]() ![]() Campanula...s kojom nisam nikako zadovoljna jer pocela se je susiti ![]() ![]() ![]() ![]() I za njih dvije nisam sigurna Kako se zovu pa vas molim za pomoc ![]() ![]() ![]() A poslije slijede i slike kaktusa ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Moze smrcko...on preko zime "nestane" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da i pitanjce može li žednjak preživjeti zimsku hladnoću, snijeg?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sedum spectabile, žednjak ili kako ga zovete ranjenik neodgovara slici ranjenika (Antylidis flos) na internetu .
Ajde dobre cure napišite mi taj recept sa žednjakom za želudac. Imam žednjak u vrtu, nisam znala da je jestiv ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jasmin,recept po kojem ja pravim onaj pripravak od ranjenika i meda,koristi se za svašta nešto,ne samo za gastritis,nego za sve probleme sa zelcom.Odličan je kao mehlem za zarastanje rana.Ja sam prošle godine posijekla mali prst na nozi.Skoro pa ga skroz prekinula bila,ranjenik me je spasio da su i ljekari priznali da su iznenađeni kako mi je rana brzo srasla,bez ikakvih poslijedica.Inače ja do tad nisam puno koristila prirodne pripravke za lječenja,od tad se kunem u ranjeik
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na ovako lijepim rijecima pohvale
![]() ![]() Sto se tice ranjenika zove se Sedum spectabile ili kako ga jos zovu Debela koka...dobar je za probavu,treba pojesti svako jutro jednu lisku,zatim ima ovaj recept sto ga pravi Alisa i koji je dobar za nas koji imamo problema s gastritisom(Ali,ja sam u Bosni kupila vaznu ranjenika ali nisam stigla napraviti nista ![]() Jos jednom,veliko vam hvala ![]() |
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova erika je super, mneni nikako da preživi ljeto, svake godine kupim barem jednu, plava mi je super.
Onaj ranjenik, da li je to neki sedum? |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jel taj ranjenik neka vrsta seduma?? Pročitala sam i da je to ljekovita biljka, znaš kaj o tome?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Onaj cvijet što si na 29 stranici rekla da ti ne cvjeta, a da ga viđaš u puno vrtova ti je noćna frajla - lat. mirabilis jalapa.
O vrijesku i ericama imaš više na http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=591
A mene zanima ranjenik, šta je to list se ni ne vidi pa ne mogu skužiti, ali cvjetići su prekrasni tako nježni
![]() |
|
![]() |
|
Predivno Jasmin...Ranjenik kod mene odavno cvijeta.Juče sam od njega spravljala onaj lijek za želudac o kojem sam ti pisala...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ranjenih se potpuno oporavio, a erika isto dobro izgleda, iako vjerujem da će biti još raskošnija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |