Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 20>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:25
dođoh,vidjeh i ostah bez riječi.....fantastično
Još da nam pokažeš kako plešešWink

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:29
Dobro izzy, kada nam misliš staviti novih radova????

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 10:19
Swap broš od filca... Prvi put imam okršaj sa filcom i moram priznati da sam se zaljubila u njega... Heart Boje su fantastične, lako se reže, šiva, lijepi, kombinira - ma sve! Ovdje sam izrezivala nekoliko veličina cvjetnog oblika u različitim bojama, opšivala srebrnim koncem različite debljine, a u sredini se "šljašte" srebrne perlice! Latice se mogu savijati tako da broš time dobiva na dinamici... Mislim da ću sebi napraviti jedan ovaj tjedan, savršeni su za ove zimske dane!

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 10:25
Božićni poklon za onu moju dragu frendicu kojoj zavidim što crveno nosi kao drugu kožu... Kuglice su od koralja u kombinaciji za mesinganim kapicama u obliku zvjezdica te na dugačkim udicama... Te dugačke udice su kao stvorene za jednostavne, ali veoma efektne naušnice... Heart

Moj blog

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 11:03
 kao i uvjek tvoji me radovi oduseve
ClapClapClapa bros mi je predivan
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 12:16
krasan broš, ali naušnice su mi još bolje!
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 13:15
krasno,krasno!!!!!!!!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 13:38
...aaaaahh, konačnoooo... daklem, ovaj cvijetak za koji nisam bila sigurna što je...predivan je broš, a boje su genijalno posložene, mada se tome uopće ne čudim kad si ti u pitanju Elf...naušnice preslatke, naročito mi je lijepa kombinacija koralja i mesinga...premoćno
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 13:12
Naušnice od već poznatog i korištenog materijala (imam ga puno pa to treba i potrošiti)... Perlica od češkog stakla, citrin i mesingani elementi - jednostavno i elegantno!

Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 13:37
Samo da kažem, brošić od filca je vrlo dinamičan, zasad sam ga nosila na pojasu jedne veste na preklop i na jednoj dolčeviti... Embarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 14:50
Baš kako si i rekla..... jednostavno i elegantno!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 16:36
 Love%20You ...mmmm, krasne, krasne i vrlo elegantiš naušnice...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:01
sve je prekrasno! naušnice sam već komentirala u drugoj galeriji. a ideja sa brošem je super. filc sam koristila samo 2 puta za unutrašnjost kutijice. moram priznat da sam toliko puta gledala filc u dućanu i mislila se da li da još toga kupim i napravim nešto drugo (da ga ne koristim samo za kutijice), ali uvik bi se suzdržala. ovako kad vidim što si ti napravila, samo mi daje motivaciju da kupim još toga i pokušam nešto drugo od toga napravit.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:04
Meni je filc stvarno super! Ima taaaako divnih boja i sve se mogu kombinirati - sšto šarenije i blesavije, to bolje! Šiva se super i ljepi bilo kojim ljepilom, ne moraš biti neki genijalac za to! Čak sam pala u napast da kupim baš vunu za filcanje, ali mislim da ću pokušati nekom drugom prilikom! Pokušaj - stvarno je slatko i jednostavno! Thumbs%20Up
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:10
budem sigurno Smile treba još krenut u nabavu pa da mogu počet nešto radit.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:40
kakve savrsene nausnice... oba para... iako malecku prednost dajem koraljnim... crveno je ipak moja boja Clap
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2009 u 10:27

Moj blog

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 20:30
divne naušnice!!filcani broš je odličan.i sama u zadnje vrijeme dosta koristim filc i dijelim tvoje oduševljenje njime.filc je zakon!!!Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 17:38
ogrlica je odlična,naušnice su ljepe,jednostavne i elegantne!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:32
Mislim da je zaista vrijeme da skineš prašinu sa ove teme i staviš slike novih radova. Sada znam da ih imaš Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.