Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Ma imam brdo inspiracije i za nakit i za decoupage, ali nekako ne mogu naći materijal koji bih htjela pa moram kompromise raditi! Iznenadile su me ove zveckalice, kako ih ljudi stvarno vole nositi... A kamen je uspomena sa Punata, a držim ga u stanu u dekorativno - samoobrambene svrhe! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super da si stavila grudnjak, jer ti se divim kako si to uspjela napraviti pored svih drugih "obveza".
Ispao je super i super ti je i stajao
![]() A ostali nakit...da li trebam nešto komentirati uopće???
![]() Mislim da si već davno pokazala koji si znalac i da mi već odavno uživamo gledajući tvoje kreacije....Imaš nepresušnu inspiraciju!!!
Naušnice su super ispale.
P.S. dobar ti onaj kamen za dekoraciju
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro si ti imala volje za ovo radit (mislim na grudnjak za trbušni ples) i divim ti se. naušnice i narukvica su mi baš slatki |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala Primavera! Da, puno posla, mislila sam ići će brže, kad ono.... S pojasom će biti još veselije jer je veći, ali to sad mogu polako jer se ne žurim...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Kostim predobar...i fakat puno posla
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Monna! Suknja je bila tirkizna, a veo za koreografiju zlatni, tako da je išlo dobro... Što se zveckalica tiče, morat ćeš mi dati svoju adresu da te prvom prilikom nagradim za sve one vilinske ljepote kojima nas obasipaš neprestano!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prava si majstorica! Kostim je prelijep za takav ples!
Ova zveckalica definitivno po mom ukusu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U međuvremenu, da se odmorim od šljokica i igle i konca, uspjela sam i napraviti jednu narudžbu za Slavoniju... Svi vole zveckalice pa ih (nažalost) moram ponavljati i u istim bojama, uz pripadajuće naušnice od ahata... Malo sam se i zaigrala sa "ambalažom"....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
S obzirom da sam nedavno (prošli tjedan) imala svoj prvi nastup u trbušnom plesu
|
![]() |
|
Hvala cure, evo danas sam ju napokon prošetala ili bolje reći proplesala - nosila sam ju na satu plesa i baš je efektna! Zadovoljna sam...
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sviđa mi se narukvica, baš nekako svježe, ljetno...sigurna sam da će na tebi izvrsno izgledati !
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
prekrasno Izzy, kao šareni bonbončić! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Narukvica je odlična.
Ali mogu misliti koliko vremena si trebala da je nanižeš...
A da ipak počneš razmišljati o manjim komadima nakita
![]() Šala mala...
Ovo je prava ljetna narukvica.
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a ja sve čekala kad ćeš stavit neku slikicu. i napokon! prava litnja narukvica
![]() i da... moram ovo reć: ti i moj brat možete slobodno ruku pod ruku. i on voli velike komade nakita. koliko smo puta vodili raspravu o tome. njemu je najdraže napravit neki veći komad, a ja žugam oko njega da koji put napravi i manji.
|
|
![]() |
|
Rose, ti me jednostavno fasciniraš svojom brzinom komentara - nevjerojatna si!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično! prava ljetna
|
|
![]() |
|
Nikako da dođem do svojih perlica, naporan tjedan, uh uh... Ali evo napokon sam uspjela dovršiti svoju prvu stvarno šašavih ljetnih boja memory narukvicu... Mislila sam da neće biti puno posla, kao to se samo niže... A-haaaaa, kako da ne...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nezasitnica jedna! Sutra draga, ponestalo mi je određenih materijala pa nisam mogla završiti... Bude, obećajem! Ne se ljutititi, ne ne... ![]() |
|
![]() |
|
Halo!!!
A gdje je nakit???
![]() Kako sam se namjestila za guštanje...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pih! nije uspjelo ovaj put.
ali samo ti nastavi tako "nisam baš blizu Osijeka" pa ćeš se izlajati kad-tad. a onda si gotova! bit će
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |