Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dođoh,vidjeh i ostah bez riječi.....fantastično
Još da nam pokažeš kako plešeš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dobro izzy, kada nam misliš staviti novih radova????
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Swap broš od filca... Prvi put imam okršaj sa filcom i moram priznati da sam se zaljubila u njega...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Božićni poklon za onu moju dragu frendicu kojoj zavidim što crveno nosi kao drugu kožu... Kuglice su od koralja u kombinaciji za mesinganim kapicama u obliku zvjezdica te na dugačkim udicama... Te dugačke udice su kao stvorene za jednostavne, ali veoma efektne naušnice...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kao i uvjek tvoji me radovi oduseve
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasan broš, ali naušnice su mi još bolje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno,krasno!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Naušnice od već poznatog i korištenog materijala (imam ga puno pa to treba i potrošiti)... Perlica od češkog stakla, citrin i mesingani elementi - jednostavno i elegantno!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Samo da kažem, brošić od filca je vrlo dinamičan, zasad sam ga nosila na pojasu jedne veste na preklop i na jednoj dolčeviti...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš kako si i rekla..... jednostavno i elegantno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sve je prekrasno! naušnice sam već komentirala u drugoj galeriji. a ideja sa brošem je super. filc sam koristila samo 2 puta za unutrašnjost kutijice. moram priznat da sam toliko puta gledala filc u dućanu i mislila se da li da još toga kupim i napravim nešto drugo (da ga ne koristim samo za kutijice), ali uvik bi se suzdržala. ovako kad vidim što si ti napravila, samo mi daje motivaciju da kupim još toga i pokušam nešto drugo od toga napravit.
|
|
![]() |
|
Meni je filc stvarno super! Ima taaaako divnih boja i sve se mogu kombinirati - sšto šarenije i blesavije, to bolje! Šiva se super i ljepi bilo kojim ljepilom, ne moraš biti neki genijalac za to! Čak sam pala u napast da kupim baš vunu za filcanje, ali mislim da ću pokušati nekom drugom prilikom! Pokušaj - stvarno je slatko i jednostavno!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
budem sigurno
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakve savrsene nausnice... oba para... iako malecku prednost dajem koraljnim... crveno je ipak moja boja
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divne naušnice!!filcani broš je odličan.i sama u zadnje vrijeme dosta koristim filc i dijelim tvoje oduševljenje njime.filc je zakon!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogrlica je odlična,naušnice su ljepe,jednostavne i elegantne!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mislim da je zaista vrijeme da skineš prašinu sa ove teme i staviš slike novih radova. Sada znam da ih imaš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |