Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je leonarda lanterna na moru, jedino ne svijetli, to jos nisam izumila da svijetli.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
svjetionici su mi mrak, a toranj.... e da ga parižani mogu vidjet poludili bi od zavisti.
bočice za ulje i ocat su mi super.kak ste uspjeli dobiti tak lijepi krug bijeli i uredni?! |
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, tako sam sretna što sam i ja vlasnica priličnog broja tvojih prekrasnih uradaka, pa tako i bočice ajfelovog tornja, kojoj se svi dive, a ona je MOJA.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Dosta sam nova na forumu.. nisam još uspjela sve pohvatati..pa eto navratih se malo i u vašu galeriju.
Bočice su izvrsne..vrlo uredne. Apsolutni favorit mi je bočica Eiffelov toranj. Vidim kako je Triša ponosna vlasnica..hehe |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Krasne radove imate, poseban mi je okvir za sliku i boce ali svjetionici su prekrasni i orginalni !
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
moram priznati, krsne boce si nam spremila.... od dobro uskalđenih motiva, do zanimljivih oblika...vrlo maštovito...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Cure moje puno hvala, ima toga jos ali nisam sve poslikala i moram nesto jos zavrsiti, ali eto stradah sa okom, pa moram maro mirovati.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka, ja sam oduševljena tvojim radovima, ali me bez daha ostavila ona lanterna.
Radovi su odlični!!!
bravo
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala na ponudi za čipku javit ću se kad naučim radit sa pastom sad će tečaj u nas (st) pa ćemo krenit u akciju.Ja imam tonu salveta sve su doduše već viđene ali ako vam treba, tu sam !
|
|
![]() |
|
nešto sitno noviteta iz galerije:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lipi radovi ali kutija sa vilicom prekrasna!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vidi,vidi, koja hiperprodukcija.Što je ovo ljepo svjetloplavo?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kaj ste brze a nisam ni sve stavila. Kiki to su slike kupljene u Lumusu, pa sam stavila na tanjur.
Hvala |
|
![]() |
|
stigli noviteti iz butige - staklenka za šipak:
![]() slomljena vaza pretvorena u novu: ![]() ![]() nova teglice za kaktuse: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mala boca pretvorena u vazicu:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za suncokretovo ulje:
![]() za bučino ulje: ![]() za maslinovo ulje: ![]() za vinski ocat: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasni radovi, od kojih su neki na sreću završili kod mene.
bravo majstorice!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jako volim uporabne predmete, pa su mi zato ove bočice zapele za oči, jako su lijepe!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš si bila vrijedna Tatjana!
Dosta lipih radova, a posebno mi se svidila ona kutija s vilom-super! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Tanja, uredno pratim tvoje radove i neiscrpan talent i ideje. svaka čast! oduševile su me tvoje flašice za ocat i ulje, a o svijetioniku da ne govorim.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |