Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Galerija bake Tatjane
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Galerija bake Tatjane

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 85>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 20:00
Je leonarda lanterna na moru, jedino ne svijetli, to jos nisam izumila da svijetli.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2010 u 22:43
svjetionici su mi mrak, a toranj.... e da ga parižani mogu vidjet poludili bi od zavisti.

bočice za ulje i ocat su mi super.kak ste uspjeli dobiti tak lijepi krug bijeli i uredni?!
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 11:09
Draga moja, tako sam sretna što sam i ja vlasnica priličnog broja tvojih prekrasnih uradaka, pa tako i bočice ajfelovog tornja, kojoj se svi dive, a ona je MOJA.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 11:53
Dosta sam nova na forumu.. nisam još uspjela sve pohvatati..pa eto navratih se malo i u vašu galeriju.
Bočice su izvrsne..vrlo uredne. Apsolutni favorit mi je bočica Eiffelov toranj. Vidim kako je Triša ponosna vlasnica..hehe
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 21:03
Krasne radove imate, poseban mi je okvir za sliku i boce ali svjetionici su prekrasni i orginalni !
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 22:19
moram priznati, krsne boce si nam spremila.... od dobro uskalđenih motiva, do zanimljivih oblika...vrlo maštovito...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 22:49
Cure moje puno hvala, ima toga jos ali nisam sve poslikala i moram nesto jos zavrsiti, ali eto stradah sa okom, pa moram maro mirovati.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:41
Baka, ja sam oduševljena tvojim radovima, ali me bez daha ostavila ona lanterna.

Radovi su odlični!!!

bravo
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:40
Hvala na ponudi za čipku javit ću se kad naučim radit sa pastom sad će tečaj u nas (st) pa ćemo krenit u akciju.Ja imam tonu salveta sve su doduše već viđene ali ako vam treba, tu sam !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 13:16
nešto sitno noviteta iz galerije:

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 14:04
Lipi radovi ali kutija sa vilicom prekrasna!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 14:06
Vidi,vidi, koja hiperprodukcija.Što je ovo ljepo svjetloplavo?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2010 u 15:48
Kaj ste brze a nisam ni sve stavila. Kiki to su slike kupljene u Lumusu, pa sam stavila na tanjur.
Hvala
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:42
stigli noviteti iz butige - staklenka za šipak:

slomljena vaza pretvorena u novu:

nova teglice za kaktuse:

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:44
mala boca pretvorena u vazicu:

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 14:46
za suncokretovo ulje:

za bučino ulje:

za maslinovo ulje:

za vinski ocat:

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 15:44
prekrasni radovi, od kojih su neki na sreću završili kod mene.
bravo majstorice!ClapClapClap
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2010 u 15:53
Jako volim uporabne predmete, pa su mi zato ove bočice zapele za oči, jako su lijepe!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 19:45
Baš si bila vrijedna Tatjana!
Dosta lipih radova, a posebno mi se svidila ona kutija s vilom-super! .....i boce, naravno (gle čuda za mene )
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2010 u 14:32
draga moja Tanja, uredno pratim tvoje radove i neiscrpan talent i ideje. svaka čast! oduševile su me tvoje flašice za ocat i ulje, a o svijetioniku da ne govorim.smile57. imam veliku čast biti ponosna vlasnica tvoje vaze-flašice i pepeljare u zlatnoj boji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.