Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 175176177178179 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:35
smile106  Evo da predstavim ove moje Gladiole u punom cvatu

.
.
.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 10:40
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Idem sutra u Skradnik provjeriti dali mi je most preko jezera na mjestu, jer s tobom se nikad ne zna.

Nema potrebe kupila sam sebi 10 metara drvaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:47
Ma Andre jeli moguće da budeš i tu pa blizu smo -a znaš šta srce bi mi otkazalo kad bi se to desilo------------- me to je za ne povijerovati . Ma svaka čast ----sve već planiraj -noćenje spremno koliko god želiš ---biće cvijeća svega -nećeš se pokajati i baš sam sretnasmile213-i nemam kad tad već pakuj kofere
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ej Andrea ta ti je dobra -baš je moramo nagovoriti . Lijep pozdrav tebi i Tajčici -ali jesi vidjela sramote od rođene sestre šta mi uradiEmbarrassedI nadam se da će mo ja i ti se jednom i upoznati pa da  će mo se ovim događajima dobro ismijatiEmbarrassed

Hvala na pozdravima!!!

Ma, koja sramota!!!! Baš je slatko ispalo!

A nas dve prije bi se mogle naći u Kladuši... tamo ponekad (a sad već jako rijetko) zalutam!!! Embarrassed

Ma, doći ću ja već kad tad do tebe! smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:23
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Hej, koprive su lijepe, ali moje su još ljepše!!!! smile102
Vidjela u N.Vinodolskom reckavu crveno-žutu, da pošaljemo Trišu po par pelcera? Cry

Drago mi vidjeti sve rascvjetano, a baš smo jučer tajčica i ja pile kavu i prepričavale ne doživljene događaje iz Skradnika i prije njih!!!

Bravo za ervinu!!!! Clap

I za oba dvije smile79

Ej Andrea ta ti je dobra -baš je moramo nagovoriti . Lijep pozdrav tebi i Tajčici -ali jesi vidjela sramote od rođene sestre šta mi uradiEmbarrassedI nadam se da će mo ja i ti se jednom i upoznati pa da  će mo se ovim događajima dobro ismijatiEmbarrassed
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 22:00
Idem sutra u Skradnik provjeriti dali mi je most preko jezera na mjestu, jer s tobom se nikad ne zna.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 21:55
Hej, koprive su lijepe, ali moje su još ljepše!!!! smile102
Vidjela u N.Vinodolskom reckavu crveno-žutu, da pošaljemo Trišu po par pelcera? Cry

Drago mi vidjeti sve rascvjetano, a baš smo jučer tajčica i ja pile kavu i prepričavale ne doživljene događaje iz Skradnika i prije njih!!!

Bravo za ervinu!!!! Clap

I za oba dvije smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 21:47
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Baš sam htjela reći da mičeš te koprive, jer sam se sva ispekla, kad ono uzela mi panjeve, a vidim i kadifice smile96

Zeleni grmić je stvarno super.

Pa ovo sam kr..... iz šume u Skradniku drvo od akacije -znaš kad ste za mostić donosili pa se ja poslužila ko i tiLOL
LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 18:58
-Panj i nešto oko panja.....
.
.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 18:48
Baš sam htjela reći da mičeš te koprive, jer sam se sva ispekla, kad ono uzela mi panjeve, a vidim i kadifice smile96

Zeleni grmić je stvarno super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 18:43

-Za ovaj prvi ukrasni žbunić neznam naziv ostalo vam je sve poznato.

.
.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 10:42
Samo malo sam prošetala...
Kod tebe  je predivno !
Koprive izgledaju super!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 21:04
Kat.rea. -ima jako smeđu boju ali slikaću je po danu pa da se jasnije vidi
---Toni--------hvala najljepša

Štefica-----ja ovo nisam nikad ni vidjela ali sam se oduševila samo sa tom njegovom čahurom ...i hvala ti najljepšasmile79
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 20:16
Lijepe koprive i kaktusovi cveteki.
Ove me papigice podsječaju na djetinjstvo,mi smo to zvali "cigansko perje".
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 19:36
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 18:45
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile162
- Evo nekoliko primjeraka ukrasnih kopriva koje vole da budu vani i da budu obilato zalijevane svakodnevno..

.
.
Niho jel ova prva kopriva i danju tako crna? Daj ju molim te poslikaj danju....Ne znam zašto sam ih zanemarila, pa osim one koju sam od tebe dobila ( zelenobijela) uopće ih nemam.
Inače su ti lijepe koprive i baš kako veliš, ako su ljeti vani pokažu se u svom najljepšem izdanju.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 16:39
OTOK--baš ti hvala -ma znala sm ja da ćeš ti njega pronaći----svaka častsmile58
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 16:18

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 16:05
Pronašla sam i ja tvog papagaja - pod imenom cigansko perje
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:45
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

kaktusi su smile227a sviđaju mi se i koprive

nisam vcidjela još onaj cvijet sličan vodenki - fora je

-------- Bromelija nije nikakav problem za sijeme. To u mene će biti ne brini ako želiš javi se -ali stvarno cvijeta čitavo ljetoWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 175176177178179 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.