Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 226> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho hvala na ponudi sjemenki,ali imala sam i ja negdje taj impatines,al sad u ovoj dzungli ne mogu da skontam gdje cvjeta.Pronacicu ga.Što see tiče papagaja i njega imam negdje(dobila sjeme od Mene)i inače to i nije neki cvjet,to je vrsta korova,ali eto lijepo izgleda
![]() Ako ne nadjem svoje impatinese javim ti se za sjemenke ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Papigice su asclepias syriaca. Meni su zgodne i dok samo listaju, poput velikog fikusa. Cvijet je zgodan, plod zanimljiv ali se malo previše šire ( bar kod mene ), treba im puno mjesta.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
a oni kaktusi su fantasticni
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
jkrasno cvijece a ove cahurice je od biljke koju mi zovemo papiga...znam samo da grmic ne igleda lijepo i da ga bas zbog toga mnogi ne zele u svom vrtu...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo me Niho i do tebe napokon, ma uvijek imaš neka iznenađenja, baš me zanima što će od papagaja biti, a do tada sve ostalo ti je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zanimljiva ova biljčica, baš ovako liči na papagaja. Gdje si to samo pronašla?
Stavi to na prepoznavanje, možda netko zna pravi naziv pa da doznamo nešto o njoj |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima moja susjeda u Skradniku i baš ih tako stavi da piju vodu iz čaše.
Simpatično je ali čudno to je jedan od rijetkih cvjetova kojeg nisam poželjela imati u svom vrtu - nije me se baš dojmio. - čudni su naši osjećaji, zar ne?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() --Evo da pokažem i upitam dali vam je poznao ovo sjeme navodno od "biljke papagajke".Ovo sjeme se za ovaj njen kljunić zakači za posudu sa vodom u koju je kljunić potopljen i čeka se da raspukni ili sazori.Zatim kada čahura pukne prospu se sjemena u obliku perija ili pamuka.Inače je drvenasta biljka i može da uspijeva u vazni kao i u vrtu to je sve što mi je preneseno o njoj........evo oblika sjemenaste čahurice... ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kaktusi su
![]() nisam vcidjela još onaj cvijet sličan vodenki - fora je |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() - Evo nekoliko primjeraka ukrasnih kopriva koje vole da budu vani i da budu obilato zalijevane svakodnevno.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
-A............... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
--Sakupiću sjeme od njih pa ako si zainteresirana samo javi do jeseni.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto nje, opeta nešto novo ispred kuće, a što ima oko kuće
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Bako-kat.rea-to je jedna vrsta -impatinasa. Kod nas ga zovu divlji šekerić . I ja bi čak voljela znati je li to njegovo pravo ime jer meni je ta biljka prekrasna . Sam se osijemenjava-i čak mi popuni mijesta koja nisu za posaditi dr. biljke i sviđa mi se još zbog predivnog zelenila
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho prekrasno. Kaktusi su A i mene kao i Kat.reu zanima što je ono?
|
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Samo gledam......
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Koji ti je ovo cvijet na drugoj slici? Čini mi se da je list vrlo sličan listu vodenike, ali cvijet je drugačiji.....
A u slijedečem mi se čini da nije kadulja nego vunasti čistac ili zečje uho.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 176177178179180 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |