Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Korisnik | |
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jEl sU KoMe jOš stIglE SaLvETe??
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je kaća,negdje sam to napisala....nabrojani svi od kojih sam primila uplatu....
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cleopatra i bubamara hvala vam na prekrasnim salvetama.buba nadam se da je stigla moja uplata za platna...
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Franjek, nisi nikaj komentirala najavu sajma razmjene i prodaje salveta ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Cleo
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
super!!
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Rožice ništa! Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro! |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Rožice ništa! Bubamaro dobila sam tvoje, jupi, super su, baš su retro! |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Nemam pojma!Poslala sam 10 kuverti prije3 dana,a došlo samo dvije!Bezveze!!!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
gortyna
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
dosle salvete iz Preloga....hvala
ivona 777 jos nisu stigle
Rose sad sam ljuta i sutra ti saljem ponovo....ta posta....fuj
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Rose... sva kasni.. budu sutra!!
|
|
![]() |
|
ne cinis mi se zadovoljna!Kaj ti nisu dobre? ![]() |
|
![]() |
|
Rose dobila sam salvete!Hvala!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
dobila salvete od ivone 777
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
spring,Sunce Ri,ivona 777 jeste li dobili salvete?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Pa i je i nije.....mislim da bi bilo bolje objaviti kad budemo ziher ![]() |
|
![]() |
|
JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |