Gazanija - Gazania splendens |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja pčelice bura i led su sve usporili ali ma još!
Danas sam malo poslikala ali oštećenja se vide, nikako sa onom puzavom na zelenu granu. Kad se sitim tvoje slabo mi dođe gledajuć kako ove moje kilave. ![]() ![]() ![]() ove ispo zida su dobre ali nema još topline da ih potira ![]() ![]() imam i ovu duplog cvita, ali jako slabo cvita, mislim da je previše iscrpi cvit jer je stvarno velik i bogat ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Evo ih, prve ovogodišnje na jučešašnjem suncu se otvorile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Ja ih uopće ne sijem...svake godine kupim pet meni lijepih biljaka i brzo mi cvjetaju.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam ih sijala, ali dok ne narastu, kupila sam par cvijetnih, da mi daju volje za presađivanje i bedinanje sijanaca !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe su mi zato što je svaki cvijet drugačiji......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() Ova je dupla! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Milice, pa odabirala sam samo one koji su mi krali oči !!!!
![]() Ali ovaj od Cikasa isto krade oči, predobar je, skoro sam mislila da je gerber !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra prošlu si nas godinu sve zaludila sa onom jednom gazanijom ali puzajućom. Puzajuću nisam našla, normalno samo su žute u ponudi ali zato imam a mislim i palčica ima
![]() Ma ne mogu da ne pokažem i ove, da im ljubav ljubavlju ne vratim! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
jako su egzoticni,,,,ma prelijepi su.......!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Poppy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
predivne su vam gazanije, posebno ove predzadnje boje lososa!!!
![]() |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Lamtana, ostala sa, potpuno otvorenih usta od čuda i ove ljepote. Obožavam gazanije. trenutno imam tri žute i jednu šarenu.nadam se da će se i kod mene rasijati i ovako me obradovati.
![]() |
|
![]() |
|
slatkica 1977 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Pozdrav!!
Evo da otvorim temu na ovaj divni cvijetak iako nisam sigurna da se tako zove (kod mene ga nazivaju i vrtni gerber).
Promatrajući danas okoliš i kako razmišljam što sve trebam napraviti dr. tjedan jer sam na godišnjem
![]() E pa sad molim pomoć jer sam ove godine prvi puta zapazila tako nešto.
Da li je moguće da ih presadim u manje teglice i stavim u kuću pa ih na proljeće opet iznesem vani, zaista ga ima puno a bilo bi mi žao da mi propadne u zimi.
Ima li ko kakvog iskustva s time.
Znam da bi trebala stavit slikicu da se vidi da li je to uopće taj cvijetak.
Svejedno, punoo hvala! A sad moram ići raditi ovo -
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ovakva je moja bila ljetos i ima podmlatka(valjda ću uspjeti sačuvati do proljeća)[
IMG]http://i50.tinypic.com/291lylx.jpg[/IMG] |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
simba16 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Prekrasne su Vam gazanije. Pozdravljam sve članove, ja sam se nedavno prikoljučio ovom forumu i zaista sam oduševljen. Toliko predivnih biljaka,cvijetova,Vaših fotografija...ma divota. Planiram u proljeće saditi jaaaako puno cvijeća jer imam jako veliku okućnicu pa me zanima gdje kupujete sjeme? Kakva je klijavost sjemenja gazanije? Da li se sije izravno u vrt ili se moram prije sijati u kući? Unaprijed hvala na odgovorima. Svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
simba16, dobrodošao na CIF, nadam se da si već posijao gazanije i da ti lijepo napreduju, ja ih nikada nisam sijala, nego ih razmnožavam iz reznica i to vrlo uspješno, prije 4 god kupila sam sadnice i od tada uvijek imam lijepe gazanije
evo današnja slika, cijelu zimu su bile na balkonu ali spuštene na pod, tek prije neki dan sam ih podigla u viseći položaj.... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pčelica, kakve će to divne cvjetne košarice biti. moje gazanije (2) koliko sam za sad uspjela pronaći u vrtu su preživjele vani i listaju. Prethodnih godina kod mene su se ponašale kao jednogodišnje biljke. Ugodno sam se iznenadila ovo proljeće jer tu biljku jednostavno obožavam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |