Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 42> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek s guštom dođem kod tebe, svaki put je nešto novo, npr. torenija - predivan cvijet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni kao i uvijek sve je prekrasno, izbor cvijeća, grmova, boja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Hvala svima. Lantana, tvoja sunčana je procvijetala. Uskoro će i bijela budleja. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve ljepše jedno od drugog
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nemam riječi kojim bi izrekla pohvale za tvoj vrt i to predivno cvijeće.
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
sve je prekrasno ali ovo je moj favorit
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
O orezivanju hortenzija čula sam i čitala svašta, treba, ne treba...
Prošle sam godine negdje pročitala da grane koje nisu cvjetale prošle godine, sigurno cvjetaju ove. Zato sam takve grane ostavila, a ostale orezala. I stvarno, na svakoj , baš svakoj prošlogodišnjoj grani je cvijet. Ima ih i na mladim granama, ali manje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivne su! ja ih imam 3 roze,iako mi je baka na placu rekla da su različitih boja. imam jos jednu malu koja jos nije cvjetala pa se nadam da će cvjetati sljedeće godine
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Skidam kapu seni!
Kod tebe cvijeća za koje nikad nisam ni čula, kao npr. torenija.Izgleda lijepo, ali što je to trajnica ili jednogodišnja ljetnica!?
A hortenzije, za to ne postoje prave riječi!
Jednom riječju - čarobne su u svim bojama!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
hortenzije su prekrasne,što se tiče orezivanja ja sam pročitao da se ona orezuje u jesen valjda kasnu jer ona u rano prolječe tjera mlade pupove pa bi ih proljetnim orezivanjem odrezali.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hortenzije prekrasne, kao i kale( ako su kale).
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto, pa ti tu sad nešto izdvoji, nemoguće, sve je prelijepo
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Meni su najdraže bijele hortenzije.. Ali pohvala ide za svo tvoje cvijeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
[QUOTE=seni]Gioiaa, to je torenija. Imam i žutu s ljubičastom sredinom.
Posle svake setnje tvojim vrtom, moj spisak za nabavku novih biljaka se uvecava, i to drasticno
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hortenzije predivne ...a tek kala -oduzima dah!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mamaa kaže da joj je favorit, Željki odzima dah, ja sve to potpisujem, naravno za narančastu kalu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
seni cvijeće ti je prekokrasno
![]() ali imam jedno pitanjce - kako se zove ova biljka žutog cvijeta na drugoj slici
mislim da je to grmić, varam li se? |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Budleja ti već cvjeta a kod mene tek mali pupić.Jesi li na moru ili kopnu.
Hadžibeg ti je super .,ma sve ti je lijepo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |