Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam riječi....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne znam da li da pohvalim jajca, cijeli aranžman s travicom i leptirom, divne fotke ili što?!? Ma najbolje SVE!
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
mogu reći samo
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
onda možemo u duetu ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ovo je ispalo i bolje nego što sam očekivala jer sam mislila da su leptirići malo veći. Ovo je preslatko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a kad slikaš onak ispred vrata ?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a budem budem,moram se prvo rješit ove ludnice od posla,ali poslikam ako dobro ispadne
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna jaja...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivna jaja i kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zaista inspirativno...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Hvala Vam
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
sad mi je tak žao kaj nisam mogla ipak doći u subotu pa da ih vidim i uživo...prekrasna su!!!!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
i još dva pitanjca, kolka su ova jaja s leptirićima, kak si ih radila i otkud ti ovako mali leptirići, chemaco?? he he he eh, ipak su tri pitanja...
|
|
![]() |
|
a velika 15,16cm nešto kao nojeva
a leptirići su hand made, ja sam ih napravila od salvete ili bolje rečeno od gogsine maramice
![]() |
|
![]() |
|
napravila???? izgledaju tako vjerno!!! nevjerojatno, fakat imaš smisla...jel ih radiš i inače ili je to samo bilo za jajca??
|
|
![]() |
|
idemo kod Ančice na popodnevnu kavicu - radna žemo |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova jajca su mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajde bum i vama napravila kojega leptirića, a za kavicu tu me netrebate puno nagovarati ja sam uvek za |
|
![]() |
|
ma igrali se bumo školice ko pačići |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |