SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Thanx Lollypop, i meni su preslatke, šta nisi ti iz Rijeke? |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
spavate li vi cure ponekad ili samo radite
![]() ona skrinjica sa spagom je bas posebna
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
thanx gortyna, od jutros sam ju malo i preradila, slikice ću poslije staviti... ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ISPRAZNI ULAZNE PP PORUKE, NEMRE TI COVJEK POSLATI NIKAJ---DA DEREM SEEEEE!!!!!
kaj se tice carobnog praha-ja sam ti ko zvoncica iz petra pana..hehehe malo me protresec i sve je puno boja i oblika
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
ajme....romantike ![]() |
||
![]() |
||
|
na zapovjer kapetane.... ma vidiš ti hippy kako nam je jassica dražesnaaaa, za poželjet ju imat kod kuće ![]() |
||
![]() |
||
|
nije mi vrag dao mira, morala sam doraditi moje radove...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
super je kutijica sa školjkama, gdje si nabavila ovu mrežu....??
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
vidis kak je zakon sam dodas prave skoljkice i voila :)
|
||
![]() |
||
|
bila je na kutiji... ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
drago sunce case su prekrasne, bilo bi steta da i dalje stoje u kredencu i sluze "samo" za pit iz njih
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
heeej ljube, sviđaju ti se, aj' baš neka...to mi je donila frendica da napravin sviječnjake kao poklončiće za pod bor...joj što volin staklo. Di su tvoje slie, ja ih čekan? |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
Ne; ja sam iz Zagreba. Na prvoj godini faksa sam zivjela u Rijeci. Eh, to je bilo prije 7 godina :) |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
hehe ak me mozes hraniti eto mene
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
da sviđaju...da samo znas koliko..evo san pocela preturat po kredencu,trazin sta bi mogla zamackat.moj prvi rad je bija na staklu(morat cu stavit i tu slikicu),i to mi je ostalo jedino staklo do sada.slije cu stavit,ocu,ocu... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo noviteta zbog kojih me nema tako često na forumu u zadnje vrijeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo i meni najdraža stvarčica koju ne mogu završiti jer čekam struktur pastu iz zg, a bit će umjesto vjenčića na vratim, ustvari trebao je već biti ali ove godine kasnim...i još jednom hvala na predivnim salveticama svima ali ova mi je zaista najdraža, HVALA KAĆA
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
ovo je krasno!!! bravo SunceRi....ona s vjetrenjača i ova za vrata su moji favoriti........ fenomenalno!!!
|
||
![]() |
||
|
hvala bubo, baš sam zadovoljna... |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Ajme draga...pa ova nova serija je izvrsna...ne znam što bi izdvojila....sve mi je na svoj način posebno
![]() ![]() Koje su ti to dimenzije platna? I jedno off topic, imaš ti kakve veze sa Mulo-Vrsi ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |