Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tako je - kod nekih će biti PARADNO a kod tebe RADNO !
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Da vas izvijestim- slikice slijede sutra:
1. konačno malo opljevila predulaz- sad ga čak mogu poslikati
2. Opljevila cvijetnjak- samo 3 puuuuuune tačke drača odvezla- puževi ga počeli napadati
![]() ![]() ![]() 3. posadila sve grane koje su bile na ukorjenjivanju, pa šta bude, bude
4. Rasplakala se od muke na vrtu- puževi su mi sve pojeli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Molim vas dajte mi sve moguće i nemoguće prijedloge kako da im stanem na kraj????? Šta da napravim???
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Da vidimo kak stojim s ružama:
Ova pušta
![]() ![]() ![]() ![]() ova ima listeke
![]() ![]() ![]() ![]() osušena
![]() ![]() ![]() ![]() ima listić
![]() ![]() ![]() ![]() ima listić
![]() ![]() ![]() ![]() možda pustim listić
![]() ![]() Sve u svemu- barem nekoliko ih se primilo
![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu nisam baš bila sretne ruke s reznicama ruža, nadam se da ću na jesen biti bolje sreće
|
|
|
|
![]() |
|
Evo čisto pogled niz potok
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vidi se da je proljeće, u zraku hrpa bubica, ptičica- fascinira me kako su se podijelile- vrapci su na krovu od štale i dvorištu a lastavice na žicama i kućnom krovu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Mama i dalje budi jako pažljiva prema ovim reznicama,koje se primile,jer njihova kriza još nije prošla..Zalij da zemlja bude pomalo vlažna,ne premokra,al da imaju dovoljno vlage...I ove suhe ne diraj još,znalo se desiti da odnekud opet krene list...
|
|
![]() |
|
Alisa hvala na savjetu- poslušati ću te s obzirom da je ovo moje prvo iskustvo s ružama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je predulaz- koji sam uspijela opljeviti i popikati nove grančice šimšira- tu još ima hrpa posla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ispod brajdi polako napreduje cvijeće |
|
|
|
![]() |
|
brajde već formiraju grozdove
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Kako si ih stavljala u jesen,onako bez zaštite il pod tegle?.Ako si pod tegle,onda drugi put,uzmi pvc flaše od cole il tih napitaka,odrezi do pola,i stavi na reznicu ruže.I to onaj dio sa poklopcem.Onda za toplijih dana,povremeno otvaraš taj poklopac,svaki dan po malo,da se naviknu na vanjske tem..Kad vidiš da je toplije,skinis kroz,ja sam prošle godine skinula tegle u ova doba,a ove polovinom aprila..Znači najveća opasnost za reznice je naglo skidanje tegla,to ih šokira pa i one što su se primile uginu...Ja imam dosta ruža i vše od pola dobivene su na ovaj način...Iskustvo me naučilo šta je za njih najbolje....
![]() |
|
![]() |
|
jagode iz šibenika
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
možda su bolje slike na zadnjim stranicama....baš me zanima |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Jesu, bolje su ove slikice.
Jesu li jagode iz Šibenika iz časopisa? |
|
![]() |
|
Izbacilo me s foruma uslijed stavljanja slikica
![]() ![]() ![]() ![]()
problem i jest što to nisu jesenske reznice nego proljetne- i one su pod flašama provele cca 1 mjesec i nešto sitno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da one koje se reklamiraju kao Mount Everest, a ove iz Čakovca su iz rasadnika Iva- prodaju ih pod normalne jagode penjačice
|
|
|
|
![]() |
|
Da nastavim gdje sam stala-ov je ispred stepenica-mini kamenjar jer veliki nemogu još napraviti- prvo bunar i staze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tratinčica ima posvuda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovako izgledaju moji flanci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je vjerovali ili ne čičoka-čim nikne oni je pojedu
![]() ![]() jedino što mi je na vrtu opstalo je ribiz- uskoro ćemo ga popapati (moš si mislit kak je teško jedan ribiz pojesti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa ti već zbilja svega imaš! I da ti se pohvalim- iglica sa kavice ima pupove!!!
Žal mi je samo kaj ti još nisam uspjela poslati ono kaj smo dogovorili, a sad je već sve tak jako buknulo da je prekasno za rasađivanje! Bumo ostavili za jesen! A tad bum i ja već mogla štihaću v ruke pa iskopavati! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |