Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 165>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:20
kupila sam ih ove god. u Ludbregu kao dvogodišnje i sada su tek pravo krenule kada je pripeklo jer one to vole kiša ih doslovno ubija

hana smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:14
Bromelija baš mi je žao, jer sve ono ispred je dokaz da kod tebe  sve savršeno uspjeva.
Prokleti susjedi - što drugo reći.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

oleanderi i pelargonije takođe cvijetaju

i još ponešto što se ne vidi u krupnom planu

------Ovo je šteta ponovo ne pogledati i diviti se. Crveni oleander ---pasiflora ma ne znam šta bi rekla šta je ljepše od ljepšeg. Stvarno ovaj dio me se najviše dojmioClap
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:10
čovječe pa kaj se dogodilo?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:48
Bromelija baš mi je žao, ja imam dobre susjede, jer im ja zaljevam i sređujem dok njih nema, ali ne mogu zamisliti kako bi poludila na ovako nešto. Ali kako kaže Otok idemo na vedrije teme, ona ruselia je nešto posebno Clap, kako je često zaljevaš, ja imam jednu malu, pa neznam baš koliko joj treba vode.
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:55
a sada moja tuga smile43jad smile101bijes smile148

što nakon ovog reći nego da su otišle u nepovrat šarene hoste, koraljne zvončike tek procvijetale, turski karanfili, tratinčice, zvončići sve posađeno da bi cvalo iduče godine...baš sam jadna

ruže su tužne- možda se oporave, ljiljani takođe.....
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:46
Bromi.....cvijeće ti je prva liga....ruselije su savršene....ko sa izložbe, bugice, begonije, abutilon....ma divni....ali mene živo interesira šta je ono plavo lijevo na ovoj slici;

....liči malo na klematis....ali ne mogu odgonetnut...već 5 minuta buljim u tu sliku....Wink

....a za "dobre susjede"....nemoš vjerovat da ti netko takvu štetu napravi i da se niti ne ispriča...stvarno žalosno kakvih kretena ima oko nas....nadam se da će se oporavit....držim fige...
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 17:43
E, pa bromelija ovo je smile227 Posebno su me se dojmile ruselije! kako su velike i bogate! Svaka čast!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 22:20
Baš mi je žao, znam kako ti je, jer se trudiš i raduješ uspjehu, a onda te netko ....

Ali vratimo se na ljepše teme, sve ti je cvijeće krasno, ali ruselija očarava
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:07
dobila sam od sina bugenviliju

a ovu sam zapelcala od moje stare, nadam se uspješno jer je potjerala ne

koliko listića

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:34
Taman sam se divila predivnom cvijeću, bojama... a ono na krajuConfused
Pa nevjerojatno kako mogu ljudi biti vandali!Angry
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 07:02
zahvaljujem na šetnji mojim malim vrtom i na suosjećanju, ali morala sam se izjadati...smile79

flavija, da ono je klematis- ne znam kako se zovu imam ih samo tri

bijeli, plavi i tamno crveni

što se tiče ruselija njih zaljevam po potrebi, ne vole previše vlage osobito kada je hladno onda skroz minimalno
kod presađivanja obavezno dodati perlita, a na dno tegle komadiće stiropora kao i kod bugenvilije
prihranjujem jednom tjedno sada u punoj vegetaciji, zimi jednom mjesećno ako su u toploj i svijetloj prostoriji cvijetaju i zimi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:00
evo mene poslije ovih nesnosnih vručina, malo je zahladilo, možda se i cvijeće oporavi, mada mojim dvijema gredicama bojim se ništa ne može pomoći. prvo ću staviti malo ljepše teme, a onda da vidite kako su mi susjedovi radnici uništili cvijeće i nikom ništa, niti izvini.

ovih dana najviše me obradovala ruselija njoj visoka temperatura odgovara

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:31
susjedi kopali kanalizaciju kraj svoje kuće, a po mome gazili bez pitanja niti

isprike. Cijeli tjedan trajali radovi čudo da je išta ostalo, idem sada isprati i

spasiti što se spasiti dade smile85 smile191sada izgledam ovako
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 00:02
bromelija, baš mi je žao, ali nažalost tako ti je sa susjedima. Meni je jedna susjeda kad sam se dobronamjerno požalila da mi mačke sve unište /imala ih je šest/, odgovorila  pa ja zato ništa i ne sadim.....možeš misliti pukla sam od bijesa.....Angry

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:16
žuti aubuliton u punom cvatu

ove koprive i fuksiju sam dobila od shashe i lijepo su se primila mogla bih ih presaditi u veću teglu smile78

crvena begonija

i još jedna vrsta begonije- obožavam begonije

a ovo je ona moja naranđasta bugenvilija, ponovno cvijeta

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 21:10
mogu, mogu jednom sam zavezala neki cvijet za plot jer nisam imala pri ruci kolac i možete misliti do jutra je liko bi prerezan

nisam nasilna ali bih najradije pucala od smile51od bijesa
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:07
divna ti je ruselija - ja jedva čekam da dobim krem boju.Koliko su ti stare?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:51
Pa mislim...koji bezobrazluk! Čovjeku dođe da nekoga nalupa. Najgore je što svi imamo bar jednog takvog susjeda u blizini.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2009 u 12:00
Bromelija, ak imaš slikice od svojih klematisa malo izbliže...stavi na temu...pa bumo možda "mi neki" znali kak se zoveju! Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.