maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 54> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoje kutije su mi san snova pogotovo ova zadnja ...tako je taj motiv sjeo na kutiju....kao da je rađen za nju....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
prekrasna kutija
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ova zadnja kutija je prekrasna, ali one su ruzicama... nešto predivno.
![]() I ja sam radila s tom salvetom, ali kad ovo vidim dodje mi da se pokrijem usima preko glave. Eto... |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
kutijica sa ružicama je stvarno lijepa,ali ova zadnja me totalno oborila s nogu,savršena je.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Evo ,malo da pokažem da sam i na GO nešto radila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Savršena tacna, 2k super ispao, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tacna je prekrasna,bravo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jel na boci kakva podloga ili si samo ljepila salvetu?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka,samo salveta i nakon sušenja malo kista i boja,to je inače unutrašnjost od demižonke,moram čak priznati da je to rad od prije 10-tak godina,stoji mi u kominu na Braču i sad sam ga poslikala(!) Tacna je novijeg datuma
|
|
![]() |
|
Napravila sam i pitare s tim motivom
![]() i "spasila" jedan "čaplja-pjat"***od sigurne lomače
![]() ***to su grozomorni YU suveniri koje su po dalm.gradovima cigani prodavali kao autentičan suvenir,i drvene čaplje koje u kljunu drže cigaretu koju magičnim trikom uzimaju iz kutije
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tacna mi je izmisljena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
..krasni radovi maslina...i meni je tacna zapela za oko...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepi radovi,sviđaju mi se salvetice sa motivima začina.
|
|
![]() |
|
Jako dobro. I ja volim obnavljati stare stvari koje pronalazim po nekim skrivenim kutevim po kući i tavanu! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tacne su prelijepe, baš je krasan motiv na njima!!!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vidi tko nam se vratio i zasjao u punom sjaju...bravo draga...pregršt lijepih radova.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Tacna je predivna, skladan spoj drva, bjeline i zelenih začina mmm
A pukotine su divno uravnotežene i sitne, čime su rađene? |
|
![]() |
|
Hvala svima,
kami,2k
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |