Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga primavera, predivno, predivno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dakle i ja kažem
![]() a fešta od jaja i reciklirane bočice
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
decoupage kutijice i četke su ti prekrasne,
a kad sam vidjela nakit, nisam još stigla sve pregledati, pala sam u nesvijest. Stvarno je dobar i malo drugačiji u moru istih što te još više uzdiže u mojim očima. Bravo! ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
a tek pisanice od prošle godine!
još sam jednom pala u nesvijest. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,nemam rijeci
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve je jako,jako lijepo!Boce su predobre,fantastično si to uradila-od motiva,boja,izvedbe!Ajaja-pa tu sam jako "meka",opsjednuta sam njima a tvoja su savršena i ova i ona u drugoj galeriji! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svi ovi motivi su meni jako dragi, a ti majstorica..pa jel može bit greške?! Sviđa mi se posbno ona pločica s imenom studia, pa pisanice, a bočice...ma nema, al iskreno-zaista nema ništa šta mi "ajd nije loše", sve mi je odlično i po mom guštu.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
samo ti javi mi ćemo doći i obasjati ti dan ,zato smo mi tu
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ...odgovor za obje naše drage Mare... bršljan sam probala napraviti pomoću neke šablone metalne koju već dugo imam a namijenjena je tzv. emboss tehnici, nije mi baš najbolje ispao otisak, malo se boje podlilo pod šablonu, pa sam probala popraviti kistom
![]() ![]() ...a jaja, draga Šabice, Slavice, .. ona su meni isto tiha patnja i medij na kojem jako volim raditi... kroz dan-dva stižu nova obučena u polimernu glinu, ali u moju Blagdansku galeriju...
|
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam šta ti se podlilo ali bršljani su mi prekokrasni
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kompletić sa lavandom je prekrasan!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi. blago se prijateljici
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ...ukratko, odljevci od gipsa radjeni iz poklopaca ambalaže tipa vrhnje, raznorazne dukatele i ini sirni namazi, dobrano pobrušeni, neki čak i do neprepoznatljivosti
![]() ...tratinčice na špagi...
![]() ...kokotiček...
![]() ...tulipani...
![]() ...bubamarice, naglašene 3D lakom...
![]() ...patkica u šetnji, a ogromni cvjetovi takodjer naglašeni istim lakom...
![]() ![]() ...patkica poletjela medju jorgovane...
![]() ...veseli leptirić i pisanice...
![]() ... visibabe...
![]() ...pisanice skrivene medju narcisama...
![]() ...još tulipana...
![]() ...patkica se divi maćuhicama...
![]() ...savršen cvjetni motiv na maramici...
![]() ...lavanda...
![]() ...plavi cvjetak i njegova sjena...
![]() ...ples leptira...
![]() ...raskoš ruža na notnom zapisu...
![]() ![]() ...buket ljubičica koje obožavam još od "Prodavačice ljubičica"...
![]() ...ne volim bacati pa je tako i ova puknuta pločica potrgana do kraja, stoga je morala strašno staro izgledati...
![]() ![]() ...i na kraju ovog dugačkog niza, ružičnjak s dobrim željama...
![]() ![]() ...nadam se da vas nisam udavila količinom slikica...
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma kako možeš udaviti sa ovako lijepim radovima? Koliko je samo truda uloženo u te male pločice. Prvo napraviti pločice, pa salvetice, pa patkice i pisanice, pa bojanje, pa trakica za vješanje....ma stvarno krasno
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Koliko je ovdje truda, vremena uloženo.............. kakvi sitni lijepi detalji.......... svaku pločicu sam pogledala 4 puta i opet se vraćam da uživam u ljepoti tvojih umjetnina. Divim ti se majstorice!
![]() Moj naklon ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
do sada sam ambalažu od mliječnih namaza čuvala za situacije kad treba smiješati malo boje, a vidim da se još štošta da s njima napraviti. primavera tvoja inspiracija je nepresušna, jer koliko god "istih" ovih pločica napravila, svaka je posebna i svaka je priča za sebe. posebno mi se sviđa vidjeti da uskrsne dekoracije i poklončići mogu biti i nešto drugo osim uobičajenih pisanica, zeke i pilića.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |