Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep pozdrav1
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Minimode, puno hvala na informaciji.
Usput.....moto ti je savršen !!!
PP
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Minimode,to je ukrasni kupus. Sada ti je vec kasno da ga nabavljas, on ce biti tako lijep jos jedno mjesec dana, i onda ide u sjeme. To je vise zimska biljka. Koliko ja znam, iz sjemena mu treba dvije godine da dodje do ovog lijepog oblika. Inace bilo ga je kupiti u MBM-a.
Ja sam ga jednom pokusala uzgojiti iz sjemena, i nije mi bas uspjelo.
Splicani inace nemaju takvih problema kao ti. Kad vide nesto lijepo na zelenoj povrsini, oni se tu odmah i posluze!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Izvini, Minimode, nisam shvatila da ti odgovaras Ikrokaru.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
viola ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Tek da vas pozdravim po prvi put na forumu.
Sigurno ćemo se još čuti jer sam veeeeeeeeeeeliki zaljubljenik u vrtlarstvo.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Dobro došla viola!
Bez brige Nina
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Euphorbia ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
POzdrav svima, evo i mene prvi put na forumu pa da se predstavim.
Obožavam sve vrste biljaka i imam vrt kojim se bavim u slobodno vrijeme. Sigurno ću često biti ovdje :) |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
evo za početak malo slikica iz mog vrta
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bit će toga još!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
krasne jagorčevine,a posebno ova među šišarkama
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
koje ljepotice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svaka čast i dobro došla! |
|
![]() |
|
Hvala,hvala znate i same da se sav trud isplati kada dobijemo komplimente za svoje cvjetiće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |