Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ma jel to darak naše Kaktusić cvate i kod tebe?? I kod mene isto tako!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Slonovsko uho, ista stvar, gro slika nula, a tako sam se htjela pohvaliti jer prvi put mi cvate nakom 17 godina!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jesen u tvom vrtu je
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Free ovaj hameanthus i meni cvate, ja sam ga dobila od Bromelije, prije foruma nisam ni znala koji je ovo cvijet, vidiš kako smo mi jedna velika cvjetna obitelj.
I meni se činilo da nikad neću stići sve pregledati, ali jednom kad krene i kad uloviš ritam i upoznaš ljude onda ide. Nemoj biti preskromna, velik je i lijep tvoj vrt, a u svakom i malom i velikom vrtu uvijek ima novih izazova. Nije čudo da ti se sviđaju biljke koje nemaš, tako je svima nama i zato je uvijek veselje kad nešto dobiješ, a onda te taj cvijet podsjeća na onoga tko ti je poklonio. ... i na kraju jesen, da su samo dani malo duži ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivni jesenji motivi. Ti uvjek potrudiš da svako godišnje doba prezentiraš na najbolji mogući način. Imaš tako originalne ideje.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Free imas more astera,aceri
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nikada mi gro slika cvijeta ne ispadne dobro, u čemu griješim??? A i boja nije kao u živo, tu ispade crvena a uživo je smeđa |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Istina Lantana, veliš kada jednom krene, ali ja sam lutala kao gost, neregistrirana mjesecima po vašim vrtovima, sada već 2-3 mjeseca registrirana sa mogučnošću da stavim svoj post, ali vjeruj mi ni sama još nemogu naći mjesta gdje sam sve bila, o hvatanju ritma bi se dalo dugo pričati, a o upoznavanju ili čak kavicama sa vama mogu samo sanjati!!!! PA SVE STE TAKO DALEKO!!!!! Sada vidim koliko vas ima iz okolice Rijeke, u KBC-u Rijeka sam bila prošle godine u 6,9 i 12 mjesecu po 10 dana. Ali sam nahranila dušu u prekrasnoj hladovini palmi i visokih magnolija grandiflora kraj prekrasne fontane sa predivnom sklupturom mlade žene!!!! Da sam znala koliko vas uma, da sam se prije registrirala, da sam...... joj što nisam!!! Velika pusa svima of Free!!!! POseban pozdrav i puno poljubaca jednoj Prekrasnoj fiumanki, mojoj prijateljici Divni!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo sam se prošetala tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo tebe s puuuuno slikica!! Idem sad još jednom u šetnju novim slikama, ne stignem sve krasne biljkice pogledati od prve..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tikvić i Smail, hvala na posjeti, drago mi je da nam se sviđa kod mene!!!
![]() Anaida, uheko nije od Malog kaktusa, njezin je kod susjede u školici cvjetanja!!!! Bako, kako ja kažem, ja sam u prošlom životu živjela na moru pa zato cvilim za klimom Lantane, Otok, Kiki.ko i ostalih cura sa mora, a jesen ne volim, pa ko mi kaj more!!!! U jesen nemogu kopkati, sijati, saditi biljčice koje će odmah cvasti, ali u jesen mi nije lijep ni moj vrt, lišće, trava, unošenje biljaka, mraz, magla, uništeno cvijeće, zebe me već sada, ne volim jesen i gotovo!!!! Ja bi najrađe da legnem, zaspim i probudim se s narcisama!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |