Spremanje kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | ||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemam nove sukulente nego pitam za stare. Zima je, vani je snijeg, a meni su crvi proradili pa bi nekaj sadila i presađivala ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Anastazije,malo se još strpi,prerano je iako je Pinus već počeo presađivati kaktuse,tamo negdje početkom marta otprilike.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Anastazija, evo mali kaktus je dala odgovor. No, ako se radi o lončanicama, presađivat se mogu cijelu godinu neovisno o godišnjem dobu, pa ako želiš, možeš. Jedino treba pripaziti da zemlja za presađivanje ne budeprehladna i premokra.
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Hvala vam na odgovorima ![]() Možda opet padne snijeg pa bum opet imala kaj raditi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Možda zaposliš prstiće i rukice lopatom za snijeg
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
|
Predivni su,pune su ih posudice moon,jel dugo rastu kod vas moon?
|
||
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
![]() |
||
|
Jankić hvala na komplimentima. Neki su kod mene već godinama i desetcima godina, no imam i novih. Neki rastu brže, a neki sporije.
A sad da riješimo ono boldirano pitanje "vas".....no no, ovdje, na forumu, bi se trebalo koristiti forumskim načinom oslovljavanja, pa smo svi na "ti"
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo mojih sukulenata koji preživljavaju u negrijanoj sobi samo sa krovnim prozorom (kad padne snijeg unutra je mrak) i s njima nisam baš zadovoljna ![]() ![]() Ovi su isto u hladnijoj sobi (oko 17-18 stupnjeva) na JI prozoru, ali uglavnom u sjeni cedra ![]() ![]() Najzadovoljnija sam sa ovima u spavaćoj sobi na JZ prozorima. Temperatura po noći ne pada ispod 16 stupnjeva, a po danu je ovih dana 18-19 st. Kada je sunce onda je toplije. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Anastazija, jel si ti to rekla da nisi zadovoljna s ovim sukulentima ?
Ajd pojasni, molim te ! Što nije dobro ? |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
Napisala sam da nisam zadovoljna sa onima prvima jer su posvijetlili i izdužili se. Sa drugima sam zadovoljna jedino muku mučim sa ušima, nikako ih se riješiti. |
||
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
aha, ma i ovi će ti doći na zeleno, neće snijeg dovijeka, strpi se. Inače, ovo što spokazala je jako lijepo.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Anastazija, baš su ti lijepi u ovo doba godine. Ako su ti se produžili znači da su im svjetlosti nedostaje (ah taj snijeg) no to znaš i sama, možda ih možeš negdje drugdje ugurati da se ne izdužuju, možda da se stisnu s ovima koji su i sad prekrasni.
|
||
![]() |
||
|
moon, nema šanse, prozori su puni. I tak bu me MM izbacil van iz spavaće sobe zajedno sa njima jer se ni jedan prozor nemože otvoriti, samo na kip ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Prekrasni sukulenti Anastazija , svi do jednog !
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() I moji su najljepši na prozoru,naravno Anastazija,isto se više ne otvaraju |
||
![]() |
||
|
I ovo sa neotvaranjem prozora je isto postala zaraza koja se sve više širi CIF-om ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
Anastazija....isti problemi su i kod mene....
![]() Camellia...divni su |
||
![]() |
||
|
pa ko još otvara prozore po zimi ?
|
||
|
||
![]() |
||
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
|
|
||
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |