Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spremanje kaktusa i sukulenata
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Spremanje kaktusa i sukulenata

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 26>
Korisnik
Poruka
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 16:33

Nemam nove sukulente nego pitam za stare.
Zima je, vani je snijeg, a meni su crvi proradili pa bi nekaj sadila i presađivala  Wink.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 18:02
Anastazije,malo se još strpi,prerano je iako je Pinus već počeo presađivati kaktuse,tamo negdje početkom marta otprilike.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 18:15
Anastazija, evo mali kaktus je dala odgovor. No, ako se radi o lončanicama, presađivat se mogu cijelu godinu neovisno o godišnjem dobu, pa ako želiš, možeš. Jedino treba pripaziti da zemlja za presađivanje ne budeprehladna i premokra.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 18:17

Hvala vam na odgovorima  smile79, znači bilo bi pametnije da ih pustim na miru.
Možda opet padne snijeg pa bum opet imala kaj raditi  LOL.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 18:22
Možda zaposliš prstiće i rukice lopatom za snijeg najavili su ga ponovo
Na vrh
jankić View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jankić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 20:29
Predivni su,pune su ih posudice moon,jel dugo rastu kod vas moon?
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 20:54
Originalno poslano od člana jankić jankić napisao:

Jankić hvala na komplimentima. Neki su kod mene već godinama i desetcima godina, no imam i novih. Neki rastu brže, a neki sporije.

A sad da riješimo ono boldirano pitanje "vas".....no no, ovdje, na forumu, bi se trebalo koristiti forumskim načinom oslovljavanja, pa smo svi na "ti" WinkLOLWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 22:47

Evo mojih sukulenata koji preživljavaju u negrijanoj sobi samo sa krovnim prozorom (kad padne snijeg unutra je mrak) i s njima nisam baš zadovoljna

Ovi su isto u hladnijoj sobi (oko 17-18 stupnjeva) na JI prozoru, ali uglavnom u sjeni cedra

Najzadovoljnija sam sa ovima u spavaćoj sobi na JZ prozorima. Temperatura po noći ne pada ispod 16 stupnjeva, a po danu je ovih dana 18-19 st. Kada je sunce onda je toplije.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 22:51
Anastazija, jel si ti to rekla da nisi zadovoljna s ovim sukulentima ?
Ajd pojasni, molim te ! Što nije dobro ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 22:56

Napisala sam da nisam zadovoljna sa onima prvima jer su posvijetlili i izdužili se.
Sa drugima sam zadovoljna jedino muku mučim sa ušima, nikako ih se riješiti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 23:12
aha, ma i ovi će ti doći na zeleno, neće snijeg dovijeka, strpi se. Inače, ovo što spokazala je jako lijepo.

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 23:21
Anastazija, baš su ti lijepi u ovo doba godine. Ako su ti se produžili znači da su im svjetlosti nedostaje (ah taj snijeg) no to znaš i sama, možda ih možeš negdje drugdje ugurati da se ne izdužuju, možda da se stisnu s ovima koji su i sad prekrasni.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 07:34

moon, nema šanse, prozori su puni.
I tak bu me MM izbacil van iz spavaće sobe zajedno sa njima jer se ni jedan prozor nemože otvoriti, samo na kip  LOL.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:41
Prekrasni sukulenti Anastazija , svi do jednog !
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:45

I moji su najljepši na prozoru,naravno Anastazija,isto se više ne otvaraju
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 13:50

I ovo sa neotvaranjem prozora je isto postala zaraza koja se sve više širi CIF-om  smile96.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 15:55
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

I ovo sa neotvaranjem prozora je isto postala zaraza koja se sve više širi CIF-om  smile96.
Mislite da ste jedine!?LOLLOLLOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 16:22
Anastazija....isti problemi su i kod mene....smile96.
Camellia...divni su
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 16:46
pa ko još otvara prozore po zimi ?
Na vrh
jankić View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jankić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2013 u 21:41
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Originalno poslano od člana jankić jankić napisao:

Jankić hvala na komplimentima. Neki su kod mene već godinama i desetcima godina, no imam i novih. Neki rastu brže, a neki sporije.

A sad da riješimo ono boldirano pitanje "vas".....no no, ovdje, na forumu, bi se trebalo koristiti forumskim načinom oslovljavanja, pa smo svi na "ti" WinkLOLWink
Ispričavam se, k vrapcu,trudim se,al nekak su me kao malu učili da nepoznate treba oslovljavati sa vi.Sve vas s foruma već smatram pravim prijateljima.Koliko sam samo vaših savjeta pročitala,da ne govorim koliko njih je riješilo moje dileme,al nekad mi se nesvjesno zalomi"vi"
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.