aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Krasni crveni koraljni zvončić! A to što kažeš... "trči, trči pa biljka..." - začas se prošireni dio vrta popuni i već sljedećeg proljeća nemaš kamo posaditi nove biljke. Nešto mi je tu poznato.
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
catalpa, Andina
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koraljni zvončići su mi posebno zanimljivi.Prelijepi su.... ![]() Da li crveni ima neko ime? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice, u prirodi mu je nijansa crvene kao što je donji dio slike...gornji listovi su obasjani suncem pa su na slici crveniji...naziv ne znam jer ga prodavačica nije znala... malo sam istraživala na netu, ali je to nesigurno za tvrditi pa ne bih htjela da dam krivu informaciju...mogu samo reći da u jesen kad sam biljku posadila boja nije bila tako intenzivna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tulipani konačno otvaraju latice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantane i lewisia još čekaju toplije vrijeme za sadnju u vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
sve ljepše u tvom vrtu, lantane čuvaj da ih mraz ne pokosi, baš su krasne, moje su sve stradale ove zime, pa moram ispočetka
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Tulipani i srdašćce su krasni , jesi ove lantane sad kupila dok imaju cvjetove
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Enrikova nona
![]() Lantane i lewisia su nabavljene prije ove hladnoće zato su još u kući |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Aurelia, divna je slika s tulipanima i dicentrom Lewisia je jako lijepa, ja je imam, prezimila je u vrtu,
vidjet ćemo jel će cvjetati |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Lantane su divne. Ako ćeš ih saditi u vrt, što ćeš s njima na jesen ? Hoćeš ih vaditi u teglu da prezime ili ćeš si reznice razmnožiti ?
Ja ih obožavam, prošle godine sam dobila od jedne dobre dušice i moje su već vani. Čak su bile i na ovoj hladnoći. Malčice su promijenile boju lišća ali su ok.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Milice, JosipaNu, zvjezdice, rajski vrtovi
![]() Još dvoumim oko lantana i lewisie...mislim da ću ih ipak presaditi u odgovarajuće tegle i najesen spremiti pa što bude |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Zna li tko naziv ovog cvijeta? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Karanfilčići su ti preslatki, a ovo dolje ti je Ornithogalum (ptičje mlijeko).
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Hvala Andina
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |